1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A Naturella Ultra Night Size 4 szárnyas egészségügyi betét nedvszívó magja kettős hatású rostokat tartalmaz, amelyek felszívják a nedvességet és megőrzik a betét alakját, hogy kényelmes viselet legyen mozgás közben is.

A kettős hatású nedvszívó rostok megőrzik a betét formáját, A Naturella betét gyengéd a bőrhöz, és bőrápoló-tartalmának köszönhetően segít védelmet nyújtani a bőrirritációval szemben, A Naturella egészségügyi betét rendkívül vékony, mindössze 2 mm-es a kényelmes viselet érdekében, Skin Health Alliance – Bőrgyógyászok által jóváhagyott termék, Kamillaillattal segít megőrizni a frissesség érzetét, Egyesével csomagolt a kényelmes használat érdekében

A vékony Naturella Ultra egészségügyi betét kényelmes és diszkrét viselet, puhaságával pedig gyengéden óvja az intim bőrterületet.

Ez az egyetlen női intimhigiéniás termék, amely szilárd állagú bőrápolót tartalmaz, hogy elősegítse a bőrirritáció megelőzését.

Kamilla, zöld tea és körömvirág ihlette illattal, a fokozott frissességért.

Ha extra gondoskodásra és intimvédelemre vágyik napközben, próbálja ki a 2-es méretű Naturella Ultra Normal Plus, valamint a 3-as méretű Naturella Ultra Maxi egészségügyi betétet, éjszakára pedig válassza a hosszabb hátsó résszel rendelkező 4-es méretű Naturella Ultra Night betétet! Hosszabb méret a fokozott védelem érdekében.

Összetevők

Petrolatum, Behenyl Alcohol, Zinc Oxide, Silica Dimethicone Silylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Niacinamide, Panthenol, Polyhydroxystearic Acid, Isononyl Isononanoate, Glycine Soja Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, BHT, Tocopherol, Hexamidine Diisethionate

Használat:

A betétet soha ne húzza le a vécén!

Száraz, hűvös helyen tartandó. A termékeinkkel kapcsolatos további részletekért látogasson el az Always weboldalára.

Biztonsági Figyelmeztetés:

A fulladás veszélyének elkerülése érdekében tartsa távol az összes csomagolóanyagot a babáktól és a gyermekektől.

Orbico Hungary Kft
4280

Adatlap

Márka
Naturella Ultra
Illat
Kamilla
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Szárnyasbetét
Éjszakai (Night)
Kiszerelés - Csomagolasi egység (db)
6 - 10 db

Megadott referenciák

ean13
4015400435846
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.