1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Kisgyermeked nyugodtan pancsolhat a vízben a Pampers Splashers eldobható úszópelenkában. Az átlagos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers úszópelenka 5-6 nem duzzad meg a vízben: kényelmesen illeszkedik vizesen és szárazon egyaránt. A vízben nyújtott biztonságos védelem érdekében a Splashers úszópelenka dupla szivárgásgátló védőgátjai rásimulnak a baba lábára, és segítenek bent tartani annak tartalmát. Így a pelenka tökéletes a kerti medencében, strandon, pancsolóban, stb. történő használatra.

Nem duzzad meg a vízben
Pampers Splashers úszópelenka a felhőtlenül boldog csobbanásokért! Védelmet nyújt a vízben, mivel az általános pelenkákkal ellentétben nem duzzad meg, így kisbabád vidáman pancsolhat.

Dual Leak-Guard dupla combgumírozás®
Biztonságos védelem a vízben. Pampers Splashers pelenka Dual Leak-Guard dupla combgumírozással, amely kényelmesen illeszkedve kisbabád lábaihoz elősegíti, hogy a szennyeződés a pelenkában maradjon.

360 fokos körkörös derékgumírozás
Csupán a Pampers® Splashers rendelkezik 360 fokos körkörös derékgumírozással. Kényelmes, mint egy fürdőnaci, ugyanakkor könnyen feladható és levehető, még nedvesen is.

Könnyen feltéphető oldalak
A feltéphető oldalaknak köszönhetően a Pampers Splashers úszópelenka bármikor könnyen és gyorsan eltávolít

Figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsa csecsemőktől és gyermekektől távol.

ESSITY HUNGARY KFT
3377

Adatlap

Márka
Pampers
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Úszópelenka
Kiszerelés - Csomagolasi egység (db)
6 - 10 db
Súly / Életkor
14 kg felett

Megadott referenciák

ean13
8001090728951
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.