1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A kisbabák finom bőre gyengéd tisztítást igényel a legérzékenyebb testrészeken: a popsi, a kis kezek és az arc területén. A Pampers Fresh Clean nedves törlőkendő puhább és vastagabb anyagának köszönhetően mostantól még alaposabban tisztít (a korábbi termékhez képest), frissítő illata pedig üdítő élményt nyújt neked és kisbabádnak egyaránt. A vizeletben és székletben található enzimek megváltoztatják a bőr pH-értékét, így növelik az irritáció és a pelenkakiütések kialakulásának kockázatát. Minden Pampers törlőkendő egy különleges formulát tartalmaz, amely még a pamutnál és a víznél is kíméletesebben óvja a bőr természetes pH-értékét, így gondoskodik a kisbabák finom bőrének tisztításáról és az irritációval szembeni védelméről. A Pampers Fresh Clean nedves törlőkendő bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skin Health Alliance bőrgyógyászainak jóváhagyásával. A kisbabák finom bőréhez tervezett Pampers Fresh Clean nedves törlőkendő nem tartalmaz alkoholt, színezéket.

Összetevők

Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sorbitan Caprylate, Disodium EDTA, Parfum, Xanthan Gum

Figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsa csecsemőktől és gyermekektől távol.

ESSITY HUNGARY KFT
3385

Adatlap

Márka
Pampers
Termék Fajta
Törlőkendő
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Nedves
Speciális Jellemzők (...mentes)
Alkoholmentes
Mesterséges Színezék mentes
Kiszerelés - Csomagolasi egység (db)
51 - 100 db

Megadott referenciák

ean13
8001841041360
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.