Leírás
Az ép és tökéletesen érett fürtöket kiválogattuk, belőlük azonnal kíméletes feldolgozással mustot préseltünk, amelyet 220 és 500 literes, második töltésű zempléni tölgyfa hordóba töltöttünk. A hordóban történt erjesztés végén részleges almasav bontás is történt. Az erjedés alatt temperált, 16-17 fokos állandó hőmérsékletet biztosítottunk, majd finom seprőn tartva palackozásig érleltük. A Király-dűlő sajátossága, hogy rendkívül ásványos és nagyon mély ízű és illatú, finom savú bort ad. Bárányból és borjúból készült sültek ideális kísérője 10-12°C-on szervírozva.
Tárolás
Minőségét megőrzi: (nap/hó/év- lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig). Tárolás: száraz, hűvös helyen.
103730
Adatlap
- Márka
- Orosz Gábor
- Ital Fajta
- Hárslevelű
- Forma
- Üveges
- Származási hely
- Magyar termék
Mád - Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
- 0,5 - 1 liter / db
- Vonalkód
- 5997752514051
Kapcsolódó termékek
Értékelések
0.00
Még nincsenek értékelések.
További termékek ebből a kategóriából
Kérdések
Még nincsenek kérdések.
Ajánlott termékek