Leírás
      Az ép és tökéletesen érett fürtöket kiválogattuk, belőlük azonnal kíméletes feldolgozással mustot préseltünk, amelyet 220 és 500 literes, második töltésű zempléni tölgyfa hordóba töltöttünk. A hordóban történt erjesztés végén részleges almasav bontás is történt. Az erjedés alatt temperált, 16-17 fokos állandó hőmérsékletet biztosítottunk, majd finom seprőn tartva palackozásig érleltük. A Király-dűlő sajátossága, hogy rendkívül ásványos és nagyon mély ízű és illatú, finom savú bort ad. Bárányból és borjúból készült sültek ideális kísérője 10-12°C-on szervírozva.
Tárolás
Minőségét megőrzi: (nap/hó/év- lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig). Tárolás: száraz, hűvös helyen.
        
        357501
      
      
  
      
  
      
  
    Adatlap
- Márka
 - Orosz Gábor
 - Ital Fajta
 - Furmint
Hárslevelű - Forma
 - Üveges
 - Származási hely
 - Magyar termék
Mád - Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
 - 0,5 - 1 liter / db
 - Vonalkód
 - 5997752512002
 
        Kapcsolódó termékek
    
    Értékelések
      0.00
  
  Még nincsenek értékelések.
        
        További termékek ebből a kategóriából
    
    Kérdések
      
  Még nincsenek kérdések.
        
        Ajánlott termékek