1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A „Háziasszony módra” készülő extradzsemek a PACIFIC Óceán Kft. legrégebben gyártott gyümölcsdzsem termékei. A tetszetős külcsínhez jó minőségű beltartalom párosul.

Az évek során a vásárlók megszerették, így cégünk ebből a kiváló minőségű termékből bonyolítja le a legnagyobb forgalmat.Az egészséges gyümölcsökből készülő lekvárféléket felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánljuk. Felhasználhatjuk süteményekhez, joghurtokhoz, vagy éppen egy finom reggeli, tízórai alkalmával kenyérre kenve. Minden hazai háztartásban ott a helye!A Pacific Háziasszony extradzsemek válogatott gyümölcsökből készülnek, ezzel garantálva a megszokott magas minőséget és kellemes ízeket. A háziasszony dzsemeket tartósítószer nélkül, pasztőrözéssel tartósítjuk. Piacvezető termékünket nyolcféle ízben, 45 % gyümölcstartalommal kínáljuk a vásárlóknak. A termékcsalád tagjai a sárgabarack-, szamóca-, erdei vegyes-, szeder-málna-, ribizli, áfonya és vörösáfonya extradzsem, valamint a fahéjas szilva extradzsem csökkentett cukortartalommal. A legkedveltebb íz a vásárlók körében a gyümölcsdarabokat is tartalmazó áfonya extradzsem, melyet a hagyományos fogyasztás mellett vadhúsok mellé is jó szívvel ajánlunk. Az áfonya hatóanyagainak rendkívül kedvező hatása van az egészségre.

Összetevők

Sárgabarack, Glükóz-fruktózszörp, Ivóvíz, Zselésítőanyag (pektinek), Étkezési sav (citromsav), Édesítőszer (maltitok: 0,01%), Készült: 45 g gyümölcs/100 g

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok

100 g termékben
Energiatartalom 724 kJ/171 kcal
Zsír <0,5 g
- amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 40 g
- amelyből cukrok 35 g
Fehérje <0,2 g
<0,01 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Tárolás

Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a lapkán jelölve.
Felbontás után hűtve tárolandó és 5 napon belül elfogyasztandó!

2086

Adatlap

Márka
Pacific
Íz
Sárgabarck
Forma
Üveges
Származási hely
Magyar termék
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
350,1 - 500 gr

Megadott referenciák

ean13
5997403110878
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.