1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

ABSOLUT VODKA

ORIGINAL VODKA

Merész, eredeti és kreatív. Az Absolut Vodka 1979-ben debütált New Yorkban. Letisztult palackunk, amit egy 18.századi gyógyszeres üvegcse inspirált, egyből kitűnt versenytársai közül magasságuk és kihívó designjuk ellenére. Végül is ilyen volt a 70-es évek New York-ja. Másnak kellett lenned, hogy észrevegyenek.

Inspiráló kollaborációk

Az Absolut az összes márka közül elsőként kezdett kollaborálni művészekkel és kreatív gondolkodókkal. Első együttműködésünk Andy Warholhoz köthető 1985-ből. Az Absolut Warhol azonnali sikere egyfajta váltóversenyt indított el és azóta mintegy 550 művész adta át egymásnak az Absolut kreatív stafétabotját. Ennek köszönhteően a Stocholmban található Spiritmúzeuban ma több mint 850 ilyen műalkotás láltható. Ezt egyszer láltnod kell! 

Ahogy mi hirdetünk. 

Amíg más márkák megpróbálják túlharsogni egymást arcbamászó kampányaikkal, addig mi ragaszkodunk skandináv gyökereinkhez - visszafogottan, nyugodtan és fegyelmezetten végezzük a dolgunkat. Szeretünk játszani a képekkel és a szavakkal, mindezt tesszük magával ragadó fotókkal és az elmaradhatatlan ikonikus palack sziluettünkkel. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a reklámtörténelem leghosszabban futó marketing kampánya.

Fejlődés, nem forradalom

Az Absolut Vodka mai napig megtartotta egyedi karakterét, mind designban, mind pedig ízben. Cseppet sem veszített kíváncsiságából a kreatív ötletek, kollaborációk és művészetek terén, és a mai napig kulcseleme fontos társaseseménynek. És mivel vodkánk minden cseppje ugyanúgy és ugyanott Svédország déli részén készül, íze és minősége is megmaradt ugyanolyan nagyszerűnek. Semmi nem változott. 

ABSOLUT VODKA, 40% ABV

Összetevők: Víz, Vodka (Gabonapárlat)

30 ml-enként 100 ml-enként
Energiatartalom (kJ/kcal) 275/66 916/221
Alcohol (g) 9,5 31,6
Zsír (g) 0 0
  - ebből telített (g) 0 0
Szénhidrátok (g) 0 0
  of which Sugars (g) 0 0
- ebből cukrok 0 0
Só (g) 0 0

ÉLVEZZE FELELŐSEN

www.wise-drinking.com

Tárolás

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év- lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig). Tárolás: száraz, hűvös helyen.

5602

Adatlap

Márka
Absolut
Íz
Gabona
Natúr
Forma
Üveges
Származási hely
Svédország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
7312040017201
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.