1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Mielőtt a rizsből párolt rizs lesz, a hántolatlan szemnek át kell mennie egy áztatási és nagynyomású gőzzel történő feldolgozáson, amelynek során a vitaminok és ásványi anyagok a rizs héjából a szembe jutnak, amelyet végül hántolnak és csiszolnak.

A párolt rizs gömbölyű, laza, nem ragad és nem forr. Ezenkívül a feldolgozás során minőséget nyer, és magasabb tápértékkel rendelkezik, mint a klasszikus fehér rizs.

Összegzés...

Könnyen emészthető • Széleskörű felhasználás

Készítmény

A rizst leöblítjük, és forrásban lévő sós vízbe öntjük (1 csésze rizshez kb. 2,5 csésze víz szükséges). Lefedve, lassú tűzön 17-20 percig főzzük, amíg a rizs megpuhul. Leöntjük a felesleges vizet és tálaljuk.

  • Tárolás: legfeljebb 25 °C hőmérsékleten és legfeljebb 70% relatív páratartalom mellett tárolandó.
  • Felhasználhatósági idő: 18 hónap

Összetevők:

rizs 

 

TápanyagokSzámított tápanyagértékek

Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 1473
Energia (kcal) : 347
Zsír (g) : 0.7
ebből telített zsírsavak (g) : 0.1
Szénhidrát (g) : 77
ebből cukor (g) : 0.4
Fehérje (g) : 8.4
Só (g) : 0.01

Tárolás

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson.
Száraz, hűvös helyen tárolandó, max 24°C-on.

120057

Adatlap

Márka
Lagris
Íz
Rizs
Forma
Zacskós
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Előfőzött
Származási hely
Csehország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
350,1 - 500 gr
Vonalkód
8594004491213
Kapcsolódó termékek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
navigate_before navigate_next
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
További termékek ebből a kategóriából
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
navigate_before navigate_next
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.
Ajánlott termékek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
navigate_before navigate_next