Leírás
Hosszúszemű rizs. "A" minőségű
A hosszúszemű, konyhakész rizst a héjától megtisztítják, ennek köszönheti fehér színét. Erre a rizstípusra jellemző, hogy főzés után pergő és viszonylag száraz szemű marad, így leginkább köretként használjuk.
Összetevők
Hosszúszemű rizs
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 1481 kJ/ |
349 kcal | |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrát | 77 g |
amelyből cukrok | 0,4 g |
Fehérje | 7,5 g |
Só | <0,01 g |
Számított tápanyagértékek
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 1481 |
Energia (kcal) | 349 |
Zsír (g) | 1 |
ebből telített zsírsavak (g) | <0.1 |
Szénhidrát (g) | 77 |
ebből cukor (g) | 0.4 |
Fehérje (g) | 7.5 |
Só (g) | <0.01 |
Főzés 14-17 perc
Vetett rizsből (Oryza Sativa L.) készült.
Elkészítési útmutató
Tűzhelyen
1. Öblítse le a rizst vízzel majd öntse bele forrásban lévő sós vízbe (1 csésze rizshez minimum 2,5 csésze vizet számítva).
2. Főzze lefedett edényben kb. 14-17 percig lassú tűzön, amíg a rizs puha nem lesz.
3. A felesleges vizet szűrje le és tálalja a rizst.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson.
Száraz, hűvös helyen tárolandó, max 24°C-on.
120060
Adatlap
- Márka
- Lagris
- Íz
- Rizs
- Forma
- Főzőtasak
- Származási hely
- Csehország
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 350,1 - 500 gr
- Vonalkód
- 8594004491107
Kapcsolódó termékek
Értékelések
0.00
Még nincsenek értékelések.
További termékek ebből a kategóriából
Kérdések
Még nincsenek kérdések.
Ajánlott termékek