A krumplipüré egy tradicionális és igen közkedvelt ételünk, melyet szinte félkészen kínálunk. Így sok időt és munkát spórolhatunk meg a konyhában, miközben ízletes és könnyű állagú köretet kapunk, amit pirított hagymával vagy petrezselyemzölddel még ízesebbé tehetünk.
Összetevők:
Burgonyapehely min. 99%, Emulgeálószer: E471, Stabilizátor: E330 vagy E304, Tartósítószer: szulfitok (E221 és E222), Stabilizátor: E450(i)
Allergens:
Nyomokban tejet, glutént és tojást is tartalmazhat.
Tápanyagok
| 100 g termékben: | |
|---|---|
| Energia | 1500 kJ/ | 
| 353 kcal | |
| Zsír | 0,5 g | 
| amelyből telített zsírsavak | 0,3 g | 
| Szénhidrát | 78 g | 
| amelyből cukrok | 0,9 g | 
| Fehérje | 9,2 g | 
| Só | 0,18 g | 
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítési javaslat:
450 ml forró vízhez (körülbelül 90°C) adjunk hozzá 1 teáskanál sót és 4 teáskanál vajat. Amikor a vaj szétolvadt, öntsünk bele 250 ml forró (körülbelül 90°C) tejet, majd 130 g krumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni 1 percig. Ne próbáljuk felverni, hanem az egy perc letelte után lassan kavarjuk addig, míg a krémes állagát el nem éri.
Tárolás
Száraz helyen és szobahőmérsékleten tárolható.
Adatlap
- Márka
 - Lagris
 - Termék Fajta
 - Burgonyapüré
 - Íz
 - Burgonya
Krumpli - Forma
 - Dobozos
 - Származási hely
 - Csehország
 - Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
 - 100,1 - 200 g
 - Vonalkód
 - 8594004494702