1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Gél

Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át*
*tesztelve: EN13697 (60 perces 40°C-os mosáson)

A Calgon Hygiene Gel ötvözi a vízkővédelmet az antibakteriális összetevőkkel, így a mosógépben található baktériumok 99,9%-át elpusztítja.Elkészítés és felhasználásMindennapi védelem: Használja a Calgon Hygiene Gelt minden mosásnál, a vízkő elleni védelem miatt.
1 kupak közepesen kemény víz esetén
1 és 2/3 kupak nagyon kemény víz esetén

Antibakteriális védelem: Használja a Calgon Hygiene Gelt minden hónapban üres mosásban, hogy elpusztítsa a baktériumok 99,9%-át, és hogy higiénikusan tiszta legyen a mosógépe.
2 kupak 40°C-os, 60 perces mosás esetén

Összetevők

100 g folyékony koncentrátum 1 g benzil-C12-16-alkildimetil-kloridot tartalmaz, <5% nemionos felületaktív anyagok, Polikarboxilát, Fertőtlenítőszer és egyéb összetevők, Illatanyag, Színezőanyag

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetések: Súlyos szemirritációt okoz Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Az edény/tartalom elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.

Tárolás:

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó.
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): lásd a csomagoláson.

4343

Adatlap

Márka
Calgon
Termék Fajta
Vízlágyító
Illat
Friss
Forma
Gél
Műanyag Palack
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
500 -750 ml

Megadott referenciák

ean13
5997321701769
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.