1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Segít megduplázni ruhái élettartamát!*
Hogy ruhái tovább élhessenek**
Biztonságosan használható a mindennapi színes és fehér textíliákon, mint például a pamut. *A mosási ciklus kiegészítéseként használt Vanish fokozottan segít megóvni a ruhái színét és anyagát, a szimplán mosószerrel történő mosással szemben. Pamut és pamutpoliészter ruhákon tesztelve. **A mosás során használt Vanish a foltok eltávolításával, a nemkívánatos elszíneződés megelőzésével és a kellemetlen szagok minimalizálásával meghosszabbítja ruháinak élettartamát.

Használati útmutató

Előkezelés
10 gramm porra öntsön legfeljebb 40°C-os meleg vizet úgy, hogy teljesen befedje. Kevergesse 30 másodpercig. Kenje a keveréket a foltra. Ha szükséges, dörzsölje bele. Mossa át és szárítsa meg a kanalat, mielőtt visszateszi a tégelybe. Előkezelés után a szokásos módon mossa ki a ruhát.

Áztatás
Tegyen egy kanál port 4 L vízhez. Az áztatási idő maximum 1 óra színes textíliáknál, maximum 6 óra fehér textíliáknál. Áztatás után a ruhaneműt mossa ki a megszokott módon, vagy öblítse ki alaposan. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje be a foltba.
1 kanál=60 ml

Mosás
Töltse a mosógép mosószer adagolójába a mosószerrel együtt. Makacs, beszáradt foltok esetén 1 kanállal. Átlagos foltok esetén 1/2 kanállal.
Adjon egy kanállal minden mosáshoz.

Felhasználási javaslat
Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasítást. Használat előtt a színtartást ellenőrizze a szövet egy rejtett részén. Öblítse ki és hagyja megszáradni. Minden használat után zárja vissza a fedelét, és a Vanish port tartsa száraz, hűvös helyen. A legjobb eredmények eléréséhez előfordulhat, hogy a folyamat egyes részeit meg kell ismételni. Ne használja selyem-, gyapjú- vagy bőrruhákhoz. Ne használja bevonatos vagy kezelt felületeken, például fán, fémen stb. Fémkapcsokat tartalmazó vagy lángálló anyaggal felületkezelt textíliákon ne használja. Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Ne szennyezze be a tégelyben lévő terméket. Összekeverés után ne hagyja az oldatot lezárt tartályban. Az oldat folyamatosan oxigént bocsát ki, emiatt az edényben túlnyomás alakulhat ki és szivároghat.

Összetevők

> 30%: oxigén alapú fehérítőszerek, <5%: nem ionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, zeolitok, enzimek, illatszerek, www.rbeuroinfo.com

Származási hely: EU

Tárolás

Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

Biztonsági figyelmeztetés

Fokozhatja a tűz intenzitását, oxidáló hatású.Lenyelve ártalmas.Bőrirritáló hatású.Súlyos szemkárosodást okozSúlyos szemirritációt okozNagyon mérgező a vízi élővilágraÁrtalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz

VESZÉLY Vanish Oxi Action Folteltávolító Por.

Veszélyes összetevők: Dinátrium-karbonát, hidrogénperoxid-vegyület (2:3). Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A használatot követően alaposan kezet kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A viselt ruhára ne kerüljön. Érzékeny bőr esetén védőkesztyű viselése ajánlott. UFI: 0JV2-U0JD-S00S-RQDH

Tárolás:

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó.
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): lásd a csomagoláson.

4381

Adatlap

Márka
Vanish
Termék Fajta
Folteltávolító
Illat
Friss
Szín
Színes
Forma
Por
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Folttisztító
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
500,1 - 750 gr

Megadott referenciák

ean13
5997321747798
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.