1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

10-szer hatékonyabban távolítja el a penészt*

A kiváló eredményért tartalmaz tisztító és fertőtlenítő szereket. A tisztítószerek könnyedén eltávolítják a szennyeződéseket, míg a fertőtlenítőszerek eltüntetik a penész 99,9%-át. Ideális nyirkos, penészes területekre, hogy minden nap tiszta és egészséges legyen az otthona.


*A Cillit Bang Penészeltávolító termékhez viszonyítva 10 perces alkalmazás után.

Használati utasítás:
1. Az arcától eltartva fordítsa a szórófejet az „ON” (be) állásba. Tartsa a flakont függőlegesen, 20-30 cm-re a fertőtlenítendő felülettől, majd fújja rá a fertőtlenítőszert, úgy hogy kezeletlen felületek ne maradjanak.
2. Hagyja hatni maximum 5 percig.
3. Alaposan öblítse le vízzel. Használat után alaposan öblítse ki a szivacsot/törlőkendőt. Fordítsa a szórófejet az "OFF" (ki) állásba. Fém felületeken (rozsdamentes acél, króm) fújja a terméket szivacsra, a szivaccsal törölje le a felületet, majd öblítse le.

Alkalmazható:
Kerámia mosogató, konyhapult, fürdőkád, mosdókagyló, wc, tűzhely, sütő, szekrény (kivéve faszekrény), hűtőszekrény ajtaja, zuhanykabin, zuhanyfüggöny (kivéve a szitanyomásosakat), szemetes, króm, lefolyónyílás, habarcs fugázás a csempézett falakon.

Ne használja:
Ruhák, textilanyagok, szőnyeg, fa, gumi, vinil, festett felületek és tapéta, márvány, gránit, alumínium, sárgaréz vagy réz. Ha ezekkel az anyagokkal érintkezne a tisztítószer, vízzel azonnal öblítse le. Ha hosszan érintkezik fémekkel, régi porcelánnal vagy laminált műanyaggal, elszíneződést okozhat. Használat előtt mindig végezzen próbát egy nem feltűnő területen, különösen fürdőkádak, csempék, színes vagy festett felületek, régebbi vagy sérült zománc esetén, hogy megelőzze az elszíneződést vagy károsodást.

Összetevők

100 g termék 2,19 g nátrium-hipokloritot (CAS: 7681-52-9) tartalmaz, <5% klór alapú fehérítőszerek, Fertőtlenítőszer, Parfüm komponenseket tartalmaz, www.rbeuroinfo.com

Származási hely: EU

Biztonsági figyelmeztetés:

Bőrirritáló hatású.Súlyos szemirritációt okozÁrtalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz


Figyelmeztetés:
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Cillit Bang Zero Penész Spray. Fémekre korrozív hatású lehet. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Figyelem! Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el. Orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi előírások szerint. Belégzés esetén az érintett személyt friss levegőre kell vinni és olyan nyugalmi testhelyzetbe kell helyezni, hogy könnyen tudjon lélegezni. A kiömlött anyagot azonnal hígítsa és itassa fel, kerülje annak a talajjal, vízfolyásokkal, lefolyókkal és csatornákkal történő érintkezését.

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4543

Adatlap

Márka
Cillit Bang
Termék Fajta
Penész Eltávolító
Forma
Spray
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
500 -750 ml

Megadott referenciák

ean13
5900627067309
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.