1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A Cillit Bang Antibakteriális Tisztaság Spray - Egyaránt használható a konyhában és a fürdőszobában is!

Nemcsak a mindennapi szennyeződésekkel birkózik meg, de még a ráégett zsíros és makacs szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja.
Feloldja a szappanlerakódást és egyéb fürdőszobai szennyeződéseket, miközben olyan csillogóvá varázsolja a felületeket, mintha újak lennének!

Elpusztítja a baktériumok 99,9%-átElkészítés és felhasználásAlkalmazható:
Fürdőszobai csempe, habarcs fuga, fürdőkád, mosdókagyló, zuhanyfüggöny, wc, tűzhely, kerámia tűzhely, konyhapult, hűtőszekrény ajtaja, szemetes, króm, lefolyónyílás.

Ne használja:
- Ruhák
- Textilanyagok
- Szőnyeg
- Fa
- Gumi
- Vinil
- Festett felületek és tapéta
- Márvány
- Gránit
- Alumínium
- Sárgaréz vagy réz.
Ha ezekkel az anyagokkal érintkezne a tisztítószer, azonnal öblítse le vízzel. Ha hosszan érintkezik fémekkel, régi porcelánnal vagy laminált műanyaggal, elszíneződést okozhat.

Használati utasítás:
1. Az arcától eltartva fordítsa a szórófejet az „ON” (be) állásba. Tartsa a flakont függőlegesen, 20-30 cm-re a fertőtlenítendő felülettől, majd fújja rá a fertőtlenítőszert, úgy hogy kezeletlen felületek ne maradjanak. Fém felületeken (rozsdamentes acél, króm) fújja a terméket szivacsra, a szivaccsal törölje le a felületet, majd öblítse le.
2. Hagyja hatni minimum 5 percig, hogy elpusztítsa a baktériumok 99,9%-át.
3. Alaposan öblítse le vízzel. Használat után alaposan öblítse ki a szivacsot/törlőkendőt. Fordítsa a szórófejet az "OFF" (ki) állásba.

Használat előtt mindig végezzen próbát egy nem feltűnő területen, különösen fürdőkádak, csempék, színes vagy festett felületek, régebbi vagy sérült zománc esetén, hogy megelőzze az elszíneződést vagy károsodást.

Összetevők

100 g termék 2,19 g nátrium-hipokloritot (CAS: 7681-52-9) tartalmaz, <5% klór alapú fehérítőszerek, Fertőtlenítőszer, Parfüm komponenseket tartalmaz, www.rbeuroinfo.com

Származási hely: EU

Biztonsági figyelmeztetés:

Biztonsági figyelmeztetésLenyelve ártalmas.Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.Bőrirritáló hatású.Súlyos szemkárosodást okozSúlyos szemirritációt okozNagyon mérgező a vízi élővilágraNagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz


Figyelmeztetés:
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Cillit Bang Tisztító & Fertőtlenítő Spray. Fémekre korrozív hatású lehet. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi előírások szerint. Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Belégzés esetén az érintett személyt friss levegőre kell vinni és olyan nyugalmi testhelyzetbe kell helyezni, hogy könnyen tudjon lélegezni. A kiömlött anyagot azonnal hígítsa és itassa fel, kerülje annak a talajjal, vízfolyásokkal, lefolyókkal és csatornákkal történő érintkezését.

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4544

Adatlap

Márka
Cillit Bang
Termék Fajta
Általános Tisztítószer
Forma
Spray
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Fertőtlenítő
Tisztító
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
500 -750 ml

Megadott referenciák

ean13
3059940003609
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.