1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Vízkő- és rozsdaoldó

Összetevők

<5% kationos felületaktív anyag, Illatanyag, Foszforsavat és szulfinsavat tartalmaz.

Származási hely: EU

Használati utasítás
Használat előtt mindössze egyszer fejjel lefelé kell fordítania a flakont, hogy a hatóanyagok összekeveredjenek, működésbe lépjenek. Vizes szivaccsal, vagy közvetlenül a tisztítandó felületre öntve vigye fel a szerből a kívánt mennyiséget. Törölje át, majd 2-5 perc elteltével bő vízzel alaposan öblítse le. Vegyszerekkel történő érintkezésig a felületen a csillogás megmarad.

Biztonsági figyelmeztetés:

Veszély

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELMEZTETÉS:
Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Az eredeti edényben tartandó. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Elzárva tartandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: az országos és nemzetközi előírásoknak megfelelően. Ne használja a terméket zománcozott felületeken (kádak), márványon, mészkövön, illetve sérült felületeken. Használat előtt végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen! Csak jól szellőztetett helyen használandó.

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4550

Adatlap

Márka
Cillit Bang
Termék Fajta
Vízkőoldó
Forma
Folyadék
Műanyag Palack
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
500 -750 ml

Megadott referenciák

ean13
5997321761992
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.