1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

5x hatékonyabb a sima porszívózásnál

- 5x több koszt távolít el*
- Minimalizálja a kellemetlen szagokat
- Extra puha
- Extra friss
- 3x több állati szőrt távolít el*

Biztonsággal alkalmazható különböző színű és anyagú szőnyegeken és kárpitokon.

*a sima porszívózással összehasonlítvaElkészítés és felhasználásHasználati útmutató:
33 ml/1,5 kupak 1 L vízhez. Keverje jól sössze. Kövesse a gép gyártójának útmutatóját. Ne nedvesítse túl a szőnyeget. Nagyon piszkos felület esetén legalább 5 percig hagyja állni, mielőtt felporszívózná. Hagyja megszáradni.

Használati javaslat
Mindig végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen a színtartósság miatt. Ne nedvesítse túl a szőnyeget. Ne használja bársony anyagokon, brokáton, műbőrön, bőrön, fém bevonatos szöveteken vagy olyan anyagokon, melyeket nem lehet nedvesen tisztítani. Ne adjon hozzá habzásgátlót, mert a termék már tartalmazza.

Összetevők

Összetétel (www.rbeuroinfo.com):, 5%-nál kevesebb oxigénalapú fehérítőszereket, anionos felületaktív anyagokat, nem ionos felületaktív anyagokat, illatszereket tartalmaz

Biztonsági figyelmeztetés:

FIGYELEM Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Olvassa el figyelmesen és kövesse az összes utasítást. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Bőrrel való érintkezés után kifehérítheti a bőrt. Ne ijedjen meg, a kifehéredés átmeneti és reverzibilis. Ha a termék kifröccsen, azonnal mossa le bő vízzel. Érzékeny bőr esetén védőkesztyű használata javasolt. Tilos más termékekkel keverni. FI: 8VR1-C0Q1-100U-HSYF

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4606

Adatlap

Márka
Vanish
Termék Fajta
Szőnyegtisztító
Forma
Folyadék
Műanyag Palack
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Tisztító
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
350,1 - 500 ml

Megadott referenciák

ean13
8594002688615
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.