1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A készülék illatpárává alakítja át az illóolajat tartalmazó folyadékot.*
*Az Air Wick Aroma Diffúzor természetes illóolajokat tartalmaz, melyek automatikusan illatos párává alakulnak.
- 8 óra - működési mód, 16 óra - készenléti mód (standby).
- 3 intenzitási fokozat.
- 1 utántöltő akár 45 napig tart.**
- Hordozható készülék.
**Érvényes, ha a terméket az új Air Wick készülékkel együtt használják (a piktogramok szerint) és amikor a készülék a legalacsonyabb szinten van beállítva.Elkészítés és felhasználásKészülék beállítások:
A) Az indítási idő megváltoztatásához kapcsolja ki, majd a kívánt időpillanatban kapcsolja be a készüléket.
B) Alacsony, közepes vagy nagy intenzitású működési fokozatok. Az elem élettartama vége előtt a készülék 24 órán keresztül villogni fog. Távolítsa el majd helyezzen be újabb elemeket, amikor az utántöltőt kicseréli hogy elindítsa az élettartam számlálót.
- A készüléket sima felületen használja.
- Mindig tartsa függőlegesen.

Használati utasítás:
1. Fordítsa el és vegye le a készülék alját.
2. Helyezze be a 3 elemet.
3. Csavarja le az utántöltő kupakját és jobb oldali irányba csavarja be kattanásig a készülékbe.
4. Helyezze vissza a készülék alját.
5. Kapcsolja be a készüléket a kapcsolóval (kék színű fény világít), válasszon intenzitási fokozatot.
6. A készülék 8 órán keresztül, egyenletes időközönként bocsátja ki az illatpárát, majd készenléti állapotba kapcsol a következő napig.

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást és őrizze meg a jövőben. A készülék elemmel működik. Csak felnőttek használhatják. Gyermekek és csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességű személyek nem használhatják. Kizárólag nem újratölthető alkáli elemmel használja. Győződjön meg az elemek helyes behelyezéséről a megfelelő (+) és (-) polaritás szerint. Ha szivárog az elem, azonnal távolítsa el az elemeket és a kiszivárgott anyagot. Ha hosszú időn át nem használja a készüléket, távolítsa el az elemeket. Ha egy hétnél tovább nem tartózkodik otthon, kapcsolja ki a készüléket. KAPCSOLJA KI UTÁNTÖLTŐ BEHELYEZÉSE ELŐTT. Az utántöltő kupakja gyermekzáras. Miután kinyitotta, ne tárolja az utántöltőt az eszközön kívül. Ne hagyja felügyelet nélkül. Ha kiürül, biztonságosan helyezze el, gyermekektől távol. Csak az előírásoknak megfelelően, jól szellőző helyen használja. GYERMEKEKTŐL ÉS HÁZIÁLLATOKTÓL ELZÁRVA TARTANDÓ. NE NYELJE LE. Air Wick Aroma Diffúzor készülék és utántöltő - Meleg fahéj és alma illat. VESZÉLY. Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. Veszélyes összetevők: Szénhidrogének, C12-16, izoalkánok, ciklikus <2% aromás tartalommal; szénhidrogének, C11-13, izoalkánok, <2% aromás tartalommal. Összetétel: eugenol, coumarin, alpha-methylcinnamaldehyde, dimethylcyclohex-3-ene-1-carboxaldehyde és cinnamaldehyde komponenseket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. TILOS hánytatni. Elzárva tárolandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi/területi/ országos/nemzetközi előírásoknak megfelelően. Air Wick Aroma Diffúzor készülék és utántöltő - Meleg fahéj és alma illat. Ne helyezze hőforrás, nyílt láng, elektromos készülékek vagy közvetlen napfény közelébe (50°C fölött). Ne használjon egyszerre különböző márkájú vagy különböző fajta elemeket. Ne tegye ki az elemeket víznek, tűznek vagy magas hőmérsékletnek. Ne okozzon rövidzárlatot. Ne próbálja újratölteni az elemeket. Megsemmisítés: a helyi szabályok szerint. Távolítsa el az elemeket. Dobja ki a szemétbe vagy az újrahasznosító hulladékgyűjtőbe az illóolajos üvegcsét. Dobja ki az automata készüléket a megfelelő újrahasznosító kukába. - Csak AIR WICK® utántöltővel használja. - A leírás szerint használja - A készüléket sima felületen használja - A készüléket mindig tartsa függőlegesen NE TEGYE: - SÉRÜLT KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA - HASZNÁLAT SZÜNETELTETÉS NÉLKÜL - NEM SZELLŐZŐ HELYISÉGBEN VALÓ HASZNÁLAT - HASZNÁLAT ÁLLAT FEKHELYÉN - HASZNÁLAT HÁLÓSZOBÁBAN - PÁRA KÖZVETLEN BELÉGZÉSE Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. www.rbeuroinfo.com UFI: 5P81-S0HR-U008-ECU1

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi:  lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4617

Adatlap

Márka
Air Wick
Termék Fajta
Elektromos
Illatosító
Illat
Friss
Forma
Folyadék
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Illatosító
Származási hely
Kína
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
0 - 20 ml

Megadott referenciák

ean13
5999109541956
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.