1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

1 utántöltő akár 45 napig tart*.
*a legalacsonyabb intenzitási fokozaton.

Használati utasítás:
1. Fordítsa el és vegye le a készülék alját.
2. Távolítsa el az utántöltő kupakját. Határozottan, függőleges helyzetben nyomja be az utántöltőt kattanásig, amíg az utántöltő biztosan a helyére kerül.
3. Helyezze vissza a készülék alját.
4. Kapcsolja be a készüléket a kapcsolóval (kék színű fény világít), válasszon intenzitási fokozatot.
5. A készülék 8 órán keresztül egyenletes időközönként bocsátja ki az illatpárát, majd készenléti állapotba kapcsol a következő napig. A készüléket sima felületen használja. Mindig tartsa függőlegesen.

Biztonsági figyelmeztetés:

KAPCSOLJA KI UTÁNTÖLTŐK BEHELYEZÉSE ELŐTT. Miután kinyitotta, ne tárolja az utántöltőt az eszközön kívül.

Ne hagyja felügyelet nélkül. Ha kiürül, biztonságosan helyezze el, gyermekektől távol. Csak az előírásoknak megfelelően, jól szellőző helyen használja. GYERMEKEKTŐL ÉS HÁZIÁLLATOKTÓL ELZÁRVA TARTANDÓ. NE NYELJE LE. Kizárólag Air Wick Aroma Mist eszközzel együtt használja.

VESZÉLY. Air Wick Aroma Diffúzor utántöltő - Boldog pillanatok. Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Veszélyes összetevők: Szénhidrogének, C12-16, izoalkánok, ciklikus <2% aromás tartalommal; szénhidrogének, C11-13, izoalkánok, <2% aromás tartalommal.

Összetétel: Citral-t, Linalool-t, Limonene-t tartalmaz.

Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. TILOS hánytatni. Elzárva tárolandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi előírások szerint. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi:  lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4618

Adatlap

Márka
Air Wick
Termék Fajta
Illatosító
Illat
Citrus
Friss
Forma
Folyadék
Utántöltő
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Illatosító
Származási hely
Kína
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
0 - 20 ml

Megadott referenciák

ean13
5999109541970
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.