1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Tedd kellemesebbé a hangulatot otthonodban az Air Wick Prémium illatgyertyáival. Az első folyamatosan változó illat, ami segít megteremteni a tökéletes hangulatot otthonodban. A gyertya ideális a konyha vagy nappali illatosítására, különleges üvegével pedig jó kiegészítő lehet otthonod stílusához.

További információ: www.rbeuroinfo.com

Biztonsági figyelmeztetés:

Lenyelve ártalmas.Bőrrel érintkezve ártalmas.Bőrirritáló hatású.Allergiás bőrreakciót válthat kiSúlyos szemirritációt okozMérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okozÁrtalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Air Wick Essential Oils gyertya - Vérnarancs & Füstölő.

FIGYELEM. Veszélyes összetevők: cinnamaldehyde komponenseket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Bőrirritáció vagy kiütések esetén: orvosi ellátást kell kérni.

LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Összetevők: methylcinnamic aldehyde, eugenol és linalool komponenseket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Mielőtt a fedelet ráhelyezné, mindig győződjön meg róla, hogy a gyertya el van oltva. Soha ne használja a fedőt a gyertya eloltására. További biztonsági útmutatás az alsó címkén található. www.rbeuroinfo.com Idegen tárgyaktól (pl gyufa) távol tartandó. Soha ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül éghető tárgyak közelében vagy több, mint 4 órán keresztül. A gyertyát sima, hőálló felületen, nem huzatos helyen helyezze el. A gyertyát függőleges helyzetben tárolja. A felesleges füstképződés elkerülésére vágja le a kanócot 1 cm-re. Ne tegye el mielőtt kialszik, vagy a folyadék meg nem keményedik. Az üveg felforrósodhat a használat során. Oltsa el a gyertyát, ha már csak 1 cm marad belőle, soha se engedje teljesen leégni. Óvatosan fújja el a gyertyát. Mindig hagyjon 20 cm távolságot az égő gyertyák között. Ne használja, ha sérült az üveg.

Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. Soha ne égesse a gyertyát olyan helyen, ahol bármi lángra kaphat. Ne használja forró felületen, pl TV-n. A láng soha ne érjen az üvegtartó oldalához.

Tilos a gyertya tartó üveget ivásra vagy élelmiszer tárolásra használni.

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi:  lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4632

Adatlap

Márka
Air Wick
Termék Fajta
Illatosító
Illat
Fűszeres
Narancs
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Illatgyertya
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
5900627071634
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.