1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A kényeztető fürdők luxusát árasztja ez az illat, amelyet a bergamot és a jázmin távoli jegyei lengnek be, és amelyet jól kiegészít a meleg illatú, otthonosságot adó ámbra és szantálfa.

Összetétel:
izobután, petróleum, desztillátumok (ásványolaj), hidrogénezett, könnyű; petróleum - nem meghatározott, propán, aceton, benzin-szalicilát

Olvassa el a csomagolás belső oldalán található használati utasítást.

Forgalmazó címe

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com

Vevőszolgálat

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjohnson.com

Biztonsági figyelmeztetés

Biztonsági figyelmeztetés

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol.Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet.Súlyos szemirritációt okozÁlmosságot vagy szédülést okozhat

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Glade® automatic spray légfrissítő utántöltő - Sensual Sandalwood & Jasmine Veszély Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/ 122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Benzyl Salicylate, Linalool-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Csak jól szellőztetett helyen használható. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

További információ a forgalmazó honlapján.

Tárolás

Eredeti, bontatlan csomagolásban, jól szellőző, direkt napsütéstől védett szobahőmérsékletű helyen, élelmiszertől és italoktól elkülönítve kell tárolni. Előírt tárolás mellett 2 évig eltartható.

S.C. JOHNSON KFT
4660

Adatlap

Márka
Glade By Brise
Termék Fajta
Automata
Légfrissítő
Illat
Jázmin
Szantálfa
Forma
Fém Palack
Utántöltő
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Illatosító
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
5000204731996
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.