1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A Pronto Everyday Clean Multi-Surface általános felülettisztító spray semleges pH-értékű formuláját arra tervezték, hogy megbírkózzon a makacs foltokkal és szennyeződésekkel, de megfelelően kíméletes legyen mindennapi használat esetén is. Speciális formulája gyengéden eltávolítja a port és a szennyeződéseket anélkül, hogy kárt tenne a felületben, illetve csíkot vagy foltokat hagyna. Kiemeli otthona szépségét. Szilikonmentes termék.

Használati utasítás:
Fordítsa a szórófejet ON állásba. Fújja a felületre, majd egy puha ronggyal törölje át. Nem szükséges vízzel átöblíteni. Ha elektromos berendezést tisztít, a terméket permetezze egy puha rongyra és kövesse a gyártó utasításait. Ha nem biztos a termék használatában, először próbálja ki egy kevésbé látható területen. Ne alkalmazza más háztartási tisztítószerekkel együtt. Megjegyzés: használat előtt húzza ki az elektromos készülékeket a konnektorból. AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN HASZNÁLHATÓ: műanyag, csiszolt gránit és márvány, króm, rozsdamentes acél, üveg, tükör kezelt fa, laminált fa, elektronikai készülékek és még sok más felület.

Összetevők

<5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Methylisothiazolinone

Forgalmazó címe

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com

Vevőszolgálat

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjohnson.com

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Pronto Everyday Clean Multi-Surface általános felülettisztító spray Tartalmaz: 2-methyl-2H-isothiazol-3-one Figyelem Allergiás bőrreakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. Védőkesztyű használata kötelező. Csak jól szellőztetett helyen használható.

További információ a forgalmazó honlapján.

Tárolás

Eredeti, bontatlan csomagolásban, jól szellőző, direkt napsütéstől védett szobahőmérsékletű helyen, élelmiszertől és italoktól elkülönítve kell tárolni. 

S.C. JOHNSON KFT
4679

Adatlap

Márka
Pronto
Termék Fajta
Általános Tisztítószer
Forma
Műanyag Palack
Spray
Szórófejes
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Tisztító
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
350,1 - 500 ml

Megadott referenciák

ean13
5000204218428
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.