1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás
  • Szúnyogriasztó pumpás spray
  • 2 órán át véd a szúnyogcsípés ellen
  • 3 órán keresztül véd a kullancsoktól
  • Bőrfelületen használható

Az Off! szúnyogriasztó pumpás spray megvédi a szúnyogoktól és más rovaroktól. 2 órán keresztül szúnyogcsípés elleni, 3 órán át kullancs elleni védelmet nyújt. Tartsa távol a kellemetlen rovarokat! A szabadban tartózkodó ember ruházattal nem fedett bőrfelületére juttatható ki. A szabadban tartózkodásunk során viseljünk hosszú szárú nadrágot és hosszú ujjú inget, ezzel csökkentve a védelemhez szükséges riasztószer mennyiségét.

Használati utasítás:

Csak a csípésnek kitett bőrfelületre juttassuk a riasztószert, majd kezünkkel kenjük szét azt egyenletesen. (A kijuttatandóriasztószer mennyisége 1 gramm/645 cm2).

 

A kezelendő bőrfelületek és a javasolt riasztószer mennyisége: felnőttek esetén: 5pumpálás a kézre, 7 pumpálás az arcra, 5 pumpálás a nyakra, 4 pumpálás a lábfejre, 12 pumpálás a lábszárra.

A 2 és 12 év közöttigyermekek esetén: 3 pumpálás az arcra, 3 pumpálás a nyakra, 2 pumpálás a lábfejre, 3 pumpálás az alkarra. Ne permetezzükközvetlenül az arcbőrre! Az arcbőrt - a szem, száj és fülek környékének kivételével - a tenyérbe juttatott permettel kenjük be.Gyermekek kezelésekor először saját kezünkre fújjuk a készítményt és így kenjük be bőrüket.

Összetevők

N,N-Dietil-3-metilbenzamid, Etanol

Forgalmazó címe

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com

Vevőszolgálat

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjohnson.com

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. 

Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem.

A permet belélegzése tilos. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Figyelmeztetés: Csak a használati utasításnak megfelelően használja. 

Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó.

Túlérzékeny egyének és kisgyermekek a termék használatakor ne tartózkodjanak a helyiségben. 

VESZÉLY

Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.

Lenyelve ártalmas.

Bőrirritáló hatású.

Súlyos szemirritációt okoz.

Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Gyermekektől elzárva tartandó.

További információ a forgalmazó honlapján.

Tárolás

Tilos a dohányzás. Hűvös helyen kell tárolni. Nem szabad fagyasztani. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Az utasítás szerint tárolva ésalkalmazva nem bomlik.

S.C. JOHNSON KFT
4746

Adatlap

Márka
Off
Termék Fajta
Kullancsriasztó
Szúnyogriasztó
Forma
Műanyag Palack
Pumpás
Spray
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
50,1 - 100 ml

Megadott referenciák

ean13
5000204831818
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.