1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Alacsony energiafogyasztású.* *Kevesebb mint 4W/h fogyasztás.

Szúnyogok és legyek,
Illatanyag mentes,
240 órás védelem,
Védelem éjjel és nappal,
Tömörített homok. Oldószermentes

Használati utasítás:

 1. A termék összeszerelése: Vegye ki az utántöltőt a zacskóból. A műanyag külsőt fogja meg, hogy elkerülje az aktív hatóanyaggal való érintkezést. Helyezze az utántöltőt a készülék vájatába, majd forgassa óramozgással megegyező irányba kétszer a rögzítésért. 2. Az indikátor előkészítése: Válassza le az ezüst fóliát az utántöltő tetejéről, szabadon hagyva a kék folyadék indikátort. A folyadék párolog használat közben, abban az esetben, ha a készülék be van dugva. Ha az utántöltő kiszáradt, ideje újra cserélni. 3. Termék aktiválása: Helyezzük a készüléket 230 Voltos hálózati csatlakozóba. Bármilyen irányban behelyezheti a készüléket az aljzatba. A piros fény jelzi, hogy a készülék működésben van. A szúnyog/légy elleni védelem az aktiválást követő 10 percben következik be. 4. Használja éjjel, nappal 24 órára naponta: Egy utántöltő 10 napig használható (24 órás használat mellett). 10 nap után az indikátor jelzi, hogy ideje kicserélni az utántöltőt a szúnyogok/legyek elleni védelem megújítására. Kizárólag Raid Night & Day utántöltőt használjon a készülékben. A hatástalanításhoz, egyszerűen húzza ki a terméket az elektromos aljzatból. Egy készülék 20 m³-es szobában hatékony.

Összetevők

Forgalmazó címe

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com

Vevőszolgálat

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjohnson.com

Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Raid® Night & Day™ 240 órás szúnyog- és légyirtó korong FIGYELEM Tartalmaz transzflutrin. Aktív hatóanyag: 300 mg transzflutrin/korong. Lenyelve ártalmas. Bőrirritáló hatású. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A használatot követően alaposan meg kell mosni a kezet. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. Ne használja zárt helyiségben. Csak jól szellőztethető helyiségben alkalmazzuk. Ha az utántöltő bőrrel érintkezik, azonnal mossunk kezet bő vízzel és szappannal. Használat közben tilos bármivel letakarni. Vizes kézzel vagy fém tárggyal ne érintse meg a készüléket. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Az utántöltő háztartási hulladékként kidobható. A készüléket ne dobja ki háztartási hulladékkal együtt, hanem gyűjtse szelektíven. Engedélyszám: OTH-1147-4/2009. III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Zárt térben elektromos párologtató készülékbe helyezve szúnyogok és legyek elpusztítására alkalmas. FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOKAT lásd a csomagolás belsejében.

További információ a forgalmazó honlapján.

www.scjproducts.info.

Tárolás

Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 4 évig használható fel. Gyártási idő a csomagoláson feltüntetve.

S.C. JOHNSON KFT
4761

Adatlap

Márka
Raid
Termék Fajta
Elektromos
Légy És Szúnyogirtó
Illat
Illatmentes
Forma
Dobozos
Korong
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
0 - 20 ml

Megadott referenciák

ean13
5907635901267
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.