MINŐSÉGI HAZAI TÉSZTÁK, AZ ÖN ÍZLÉSE SZERINT
Könnyebb főzhetőség, jobb állag és magasabb tápanyagtartalom. Nem véletlen, hogy a hagyományos vidéki konyha ragaszkodik a magas tojástartalmú száraztésztákhoz, hiszen most csak néhányat említettünk a „levesbe született”, aranyszínű, 8 tojásos Soós tészták előnyei közül.
Nyolc tojásos száraztészta
Friss tojásból!
Összetevők
Búzaliszt
Friss tyúktojás
Ivóvíz
Allergének:
Búzaliszt
Friss tyúktojás
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
100 g száraztésztában: | |
---|---|
Energia | 1644 kJ / |
388 kcal | |
Zsír | 3,4 g |
amelyből telített zsírsavak | 1,0 g |
Szénhidrát | 73 g |
amelyből cukrok | 3,7 g |
Fehérje | 15 g |
Só | 0,11 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítési útmutató
Tűzhelyen - SzobahőmérsékletűA tésztát forrásban lévő, enyhén sózott vízbe tesszük, majd 2-4 percig, időnként megkeverve kifőzzük, végül leszűrve tálaljuk.
Gyártó
Soós Tészta Kft.
2220 Vecsés,
Almáskert u. 2.
Tel: 06/29/351-350
www.soosteszta.hu
Tárolás:
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.
Tárolás: száraz, napsütéstől védett helyen.
Adatlap
- Márka
- Soós Premio
- Forma
- Cérna
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 100,1 - 200 g
- Vonalkód
- 5997346300503