Sólet csípős házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva
Hozzávalók
Ivóvíz, Csípős házikolbász 14% (sertéshús, sertésszalonna, étkezési só, csípős őrölt paprika, fűszerek, pácsó: étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), Száraz fehérbab 13%, Árpagyöngy , étkezési olaj pépi sóét, naphagyma, , Búzaliszt , Napraforgó étolaj, Fűszerek, Étkezési só, Ételízesítő (ízfokozó nélkül)
A termék szóját felhasználó üzemben készült.
Tápanyag-információ
Tápanyagok
| 100 g termékben: | |
|---|---|
| Energia: | 583 kJ (139 kcal) | 
| Zsír: | 6,1 g | 
| amelyből telített zsírsavak: | 2,5 g | 
| Szénhidrát: | 12,5 g | 
| amelyből cukrok: | 1,4 g | 
| Fehérje: | 6,8 g | 
| Így: | 1,5 g | 
Egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal)
Hazai Termék
A száraz fehérbab nem Magyarországról származik
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A termék egyes összetevőinek természetes módon történő összetapadása előfordulhat. Fogyasztás előtt keverje meg! Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
 - Szegedi Paprika (SZEPA)
 - Termék Fajta
 - Készétel
 - Íz
 - - Csípős
- Kolbász
- Sertés
Fehérbab
Sólet - Forma
 - Fém doboz
 - Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
 - Konzerv
 - Származási hely
 - Magyar termék
 - Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
 - 350,1 - 500 gr
 - Vonalkód
 - 5998304057903