Sólet csípős házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva
Hozzávalók
Ivóvíz, Csípős házikolbász 14% (sertéshús, sertésszalonna, étkezési só, csípős őrölt paprika, fűszerek, pácsó: étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), Száraz fehérbab 13%, Árpagyöngy , étkezési olaj pépi sóét, naphagyma, , Búzaliszt , Napraforgó étolaj, Fűszerek, Étkezési só, Ételízesítő (ízfokozó nélkül)
A termék szóját felhasználó üzemben készült.
Tápanyag-információ
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 583 kJ (139 kcal) |
Zsír: | 6,1 g |
amelyből telített zsírsavak: | 2,5 g |
Szénhidrát: | 12,5 g |
amelyből cukrok: | 1,4 g |
Fehérje: | 6,8 g |
Így: | 1,5 g |
Egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal)
Hazai Termék
A száraz fehérbab nem Magyarországról származik
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A termék egyes összetevőinek természetes módon történő összetapadása előfordulhat. Fogyasztás előtt keverje meg! Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
- Szegedi Paprika (SZEPA)
- Termék Fajta
- Készétel
- Íz
- - Csípős
- Kolbász
- Sertés
Fehérbab
Sólet - Forma
- Fém doboz
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Konzerv
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 350,1 - 500 gr
- Vonalkód
- 5998304057903