1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Sólet csípős házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva

Hozzávalók

Ivóvíz, Csípős házikolbász 14% (sertéshús, sertésszalonna, étkezési só, csípős őrölt paprika, fűszerek, pácsó: étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), Száraz fehérbab 13%, Árpagyöngy , étkezési olaj pépi sóét, naphagyma, , Búzaliszt , Napraforgó étolaj, Fűszerek, Étkezési só, Ételízesítő (ízfokozó nélkül)

A termék szóját felhasználó üzemben készült.

Tápanyag-információ

Tápanyagok

100 g termékben:
Energia: 583 kJ (139 kcal)
Zsír: 6,1 g
amelyből telített zsírsavak: 2,5 g
Szénhidrát: 12,5 g
amelyből cukrok: 1,4 g
Fehérje: 6,8 g
Így: 1,5 g

Egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal)

Hazai Termék

A száraz fehérbab nem Magyarországról származik

Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A termék egyes összetevőinek természetes módon történő összetapadása előfordulhat. Fogyasztás előtt keverje meg! Jó étvágyat!

Tárolás

Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!


1706

Adatlap

Márka
Szegedi Paprika (SZEPA)
Termék Fajta
Készétel
Íz
- Csípős
- Kolbász
- Sertés
Fehérbab
Sólet
Forma
Fém doboz
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Konzerv
Származási hely
Magyar termék
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
350,1 - 500 gr

Megadott referenciák

ean13
5998304057903
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.