Sólet füstölthússal. Hőkezeléssel tartósítva
Összetevők
Ivóvíz, Száraz fehérbab 14%, Füstölt sertéshús 13% (sertés tarja 74%, ivóvíz, pácolási adalékanyag [dextróz, sertésfehérje, sűrítőanyagok: E407, E415, E417; stabilizátorok: E450, E451; étkezési só, antioxidáns: E301; fűszerkivonatok, aroma], nitrites pácsókeverék [étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit], füstaroma), Vöröshagymapép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj), Árpagyöngy, Búzaliszt, Napraforgó étolaj, Fűszerek, Étkezési só, Ételízesítő (ízfokozó nélkül), Füstaroma
A termék szóját is felhasználó üzemben készült.
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 385 kJ (91 kcal) |
Zsír: | 1,7 g |
amelyből telített zsírsavak: | 0,7 g |
Szénhidrát: | 12,0 g |
amelyből cukrok: | 1,0 g |
Fehérje: | 6,8 g |
Só: | 1,5 g |
Reference intake of an average adult (8400kJ/2000kcal)
Hazai Termék
A száraz fehérbab nem Magyarországról származik
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A termék egyes összetevőinek természetes módon történő összetapadása előfordulhat. Fogyasztás előtt keverje meg! Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
- Szegedi Paprika (SZEPA)
- Termék Fajta
- Készétel
- Íz
- - Füstölt
- Sertés
Fehérbab
Sólet - Forma
- Fém doboz
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Konzerv
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 750,1 - 1000 gr
- Vonalkód
- 5998304062914