Babgulyás sertéshússal. Hőkezeléssel tartósítva
Hozzávalók
Ivóvíz, Pácolt sertéshús 21% (sertéshús 73%, ivóvíz, étkezési só, stabilizátorok: trifoszfátok,difoszfátok, sűrítő anyag: E407a ), Szárazbab 9%, Búzaliszt , Gyorsfagyasztott zöldség keverék (változó arányban: sárgaolajét, petrezselyemgyök) , Fűszerek, Ételízesítő, Étkezési só, Füstaroma
A termék szóját felhasználó üzemben készült.
Tápanyag-információ
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 343 kJ (81 kcal) |
Zsír: | 2,5 g |
amelyből telített zsírsavak: | 0,9 g |
Szénhidrát: | 8,7 g |
amelyből cukrok: | 1,8 g |
Fehérje: | 5,6 g |
Így: | 1,5 g |
Egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal)
Hazai Termék
A szárazbab és a sertéshús nem Magyarországról származik
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
- Szegedi Paprika (SZEPA)
- Termék Fajta
- Készétel
- Íz
- - Füstölt
- Sertés
Babgulyás
Fehérbab - Forma
- Fém doboz
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Konzerv
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 350,1 - 500 gr
- Vonalkód
- 5998304052199