Babgulyás sertéshússal. Hőkezeléssel tartósítva
Hozzávalók
Ivóvíz, Pácolt sertéshús 21% (sertéshús 73%, ivóvíz, étkezési só, stabilizátorok: trifoszfátok,difoszfátok, sűrítő anyag: E407a ), Szárazbab 9%, Búzaliszt , Gyorsfagyasztott zöldség keverék (változó arányban: sárgaolajét, petrezselyemgyök) , Fűszerek, Ételízesítő, Étkezési só, Füstaroma
A termék szóját felhasználó üzemben készült.
Tápanyag-információ
Tápanyagok
| 100 g termékben: | |
|---|---|
| Energia: | 343 kJ (81 kcal) | 
| Zsír: | 2,5 g | 
| amelyből telített zsírsavak: | 0,9 g | 
| Szénhidrát: | 8,7 g | 
| amelyből cukrok: | 1,8 g | 
| Fehérje: | 5,6 g | 
| Így: | 1,5 g | 
Egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal)
Hazai Termék
A szárazbab és a sertéshús nem Magyarországról származik
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
 - Szegedi Paprika (SZEPA)
 - Termék Fajta
 - Készétel
 - Íz
 - - Füstölt
- Sertés
Babgulyás
Fehérbab - Forma
 - Fém doboz
 - Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
 - Konzerv
 - Származási hely
 - Magyar termék
 - Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
 - 350,1 - 500 gr
 - Vonalkód
 - 5998304052199