Lencsefőzelék házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva
Összetevők
Ivóvíz, Házikolbász 14% (sertéshús, ipari szalonna, étkezési só, csemege őrölt paprika, fűszerek, tartósítószer: nátrium-nitrit), Étkezési lencse 13%, Búzaliszt, Napraforgó étolaj, Tejföl, Fűszerek, Ételízesítő, Étkezési só, Mustár (ivóvíz, mustármag, ételecet, cukor, étkezési só, fűszerek, aroma), Füstaroma, Cukor, Ételecet
A termék szóját is felhasználó üzemben készült.
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 488 kJ (116 kcal) |
Zsír: | 4,3 g |
amelyből telített zsírsavak: | 1,8 g |
Szénhidrát: | 11,8 g |
amelyből cukrok: | 1,8 g |
Fehérje: | 6,4 g |
Só: | 1,5 g |
Reference intake of an average adult (8400kJ/2000kcal)
Az étkezési lencse nem Magyarországról származik
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
- Szegedi Paprika (SZEPA)
- Termék Fajta
- Készétel
- Íz
- - Kolbász
Lencse
Lencsefőzelék - Forma
- Fém doboz
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Konzerv
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 350,1 - 500 gr
- Vonalkód
- 5998304056319