Lencsefőzelék házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva
Összetevők
Ivóvíz, Házikolbász 14% (sertéshús, ipari szalonna, étkezési só, csemege őrölt paprika, fűszerek, tartósítószer: nátrium-nitrit), Étkezési lencse 13%, Búzaliszt, Napraforgó étolaj, Tejföl, Fűszerek, Ételízesítő, Étkezési só, Mustár (ivóvíz, mustármag, ételecet, cukor, étkezési só, fűszerek, aroma), Füstaroma, Cukor, Ételecet
A termék szóját is felhasználó üzemben készült.
Tápanyagok
| 100 g termékben: | |
|---|---|
| Energia: | 488 kJ (116 kcal) | 
| Zsír: | 4,3 g | 
| amelyből telített zsírsavak: | 1,8 g | 
| Szénhidrát: | 11,8 g | 
| amelyből cukrok: | 1,8 g | 
| Fehérje: | 6,4 g | 
| Só: | 1,5 g | 
Reference intake of an average adult (8400kJ/2000kcal)
Az étkezési lencse nem Magyarországról származik
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
 - Szegedi Paprika (SZEPA)
 - Termék Fajta
 - Készétel
 - Íz
 - - Kolbász
Lencse
Lencsefőzelék - Forma
 - Fém doboz
 - Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
 - Konzerv
 - Származási hely
 - Magyar termék
 - Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
 - 350,1 - 500 gr
 - Vonalkód
 - 5998304056319