1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Magyaros bab egytál csípős házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva

Összetevők

Ivóvíz, Szárazbab 14%, Csípős házikolbász 8% (sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, csípős őrölt paprika, fűszerek, pácsó: étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), Bacon (császárszalonna, ivóvíz, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-acetátok, antioxidáns: nátrium-eritroaszkorbát, füstaroma, tartósítószer: nátrium-nitrit), Gyorsfagyasztott zöldségkeverék (változó arányban: sárgarépa, petrezselyemgyökér), Tejföl, Napraforgó étolaj, Vöröshagymapép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj), Kukoricakeményítő, Módosított kukoricakeményítő, Étkezési só, Fűszerek, Szárított petrezselyemlevél

A termék glutént, szóját és zellert is felhasználó üzemben készült.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok

100 g termékben:
Energia: 586 kJ (140 kcal)
Zsír: 8,4 g
amelyből telített zsírsavak: 3,5 g
Szénhidrát: 10,4 g
amelyből cukrok: 1,8 g
Fehérje: 5,7 g
Só: 1,5 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

A száraz bab nem Magyarországról származik

Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!

Tárolás

Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!


1762

Adatlap

Márka
Szegedi Paprika (SZEPA)
Termék Fajta
Készétel
Íz
- Kolbász
- Sertés
Babfőzelék
Fehérbab
Forma
Fém doboz
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Konzerv
Származási hely
Magyar termék
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
350,1 - 500 gr
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.