Magyaros bab egytál csípős házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva
Összetevők
Ivóvíz, Szárazbab 14%, Csípős házikolbász 8% (sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, csípős őrölt paprika, fűszerek, pácsó: étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), Bacon (császárszalonna, ivóvíz, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-acetátok, antioxidáns: nátrium-eritroaszkorbát, füstaroma, tartósítószer: nátrium-nitrit), Gyorsfagyasztott zöldségkeverék (változó arányban: sárgarépa, petrezselyemgyökér), Tejföl, Napraforgó étolaj, Vöröshagymapép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj), Kukoricakeményítő, Módosított kukoricakeményítő, Étkezési só, Fűszerek, Szárított petrezselyemlevél
A termék glutént, szóját és zellert is felhasználó üzemben készült.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 586 kJ (140 kcal) |
Zsír: | 8,4 g |
amelyből telített zsírsavak: | 3,5 g |
Szénhidrát: | 10,4 g |
amelyből cukrok: | 1,8 g |
Fehérje: | 5,7 g |
Só: | 1,5 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
A száraz bab nem Magyarországról származik
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
- Szegedi Paprika (SZEPA)
- Termék Fajta
- Készétel
- Íz
- - Kolbász
- Sertés
Babfőzelék
Fehérbab - Forma
- Fém doboz
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Konzerv
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 350,1 - 500 gr
- Vonalkód
- 5998304058924