Pacalpörkölt. Hőkezeléssel tartósítva
Hozzávalók
Nyers marhapacal 30%, Ivóvíz, Főtt sertésbőr csík, Sertésbőr, Vöröshagyma pép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj), Natúr lecsó (ivóvíz, étkezési paprika, sűrített paradicsom, cukorszerek, étkezési só), Búzaliszt , Kukoricakekezési só, Fűtés, Étkezés , Ételízesítő, Erős őrölt paprika
A termék szóját felhasználó üzemben készült.
Tápanyag-információ
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 474 kJ (113 kcal) |
Zsír: | 6,5 g |
amelyből telített zsírsavak: | 2,7 g |
Szénhidrát: | 3,4 g |
amelyből cukrok: | 1,0 g |
Fehérje: | 9,1 g |
Így: | 1,5 g |
Egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal)
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
- Szegedi Paprika (SZEPA)
- Termék Fajta
- Készétel
- Íz
- - Marha
- Sertés
Pacalpörkölt - Forma
- Fém doboz
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Konzerv
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 350,1 - 500 gr
- Vonalkód
- 5998304052328