Pacalpörkölt. Hőkezeléssel tartósítva
Hozzávalók
Nyers marhapacal 30%, Ivóvíz, Főtt sertésbőr csík, Sertésbőr, Vöröshagyma pép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj), Natúr lecsó (ivóvíz, étkezési paprika, sűrített paradicsom, cukorszerek, étkezési só), Búzaliszt , Kukoricakekezési só, Fűtés, Étkezés , Ételízesítő, Erős őrölt paprika
A termék szóját felhasználó üzemben készült.
Tápanyag-információ
Tápanyagok
| 100 g termékben: | |
|---|---|
| Energia: | 474 kJ (113 kcal) | 
| Zsír: | 6,5 g | 
| amelyből telített zsírsavak: | 2,7 g | 
| Szénhidrát: | 3,4 g | 
| amelyből cukrok: | 1,0 g | 
| Fehérje: | 9,1 g | 
| Így: | 1,5 g | 
Egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal)
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
 - Szegedi Paprika (SZEPA)
 - Termék Fajta
 - Készétel
 - Íz
 - - Marha
- Sertés
Pacalpörkölt - Forma
 - Fém doboz
 - Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
 - Konzerv
 - Származási hely
 - Magyar termék
 - Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
 - 350,1 - 500 gr
 - Vonalkód
 - 5998304052328