Rakott káposzta. Hőkezeléssel tartósítva
Hozzávalók
Ivóvíz, Töltelék 28% [sertéshús 30%, baromfihús 30%, ivóvíz, árpagyöngy , étkezési só, fűszerek, nitrites pác só keverék (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit)], Savanyított káposzta 25% (káp fűszeroszta, étkezési só ), Tejföl , Napraforgó étolaj, Búzaliszt , Fűszerek, Étkezési só, Ételízesítő (ízfokozó nélkül), Füstaroma
A termék szóját felhasználó üzemben készült.
Tápanyag-információ
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 451 kJ (108 kcal) |
Zsír: | 7,0 g |
amelyből telített zsírsavak: | 2,0 g |
Szénhidrát: | 6,0 g |
amelyből cukrok: | 1,0 g |
Fehérje: | 3,6 g |
Így: | 1,5 g |
Egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal)
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
- Szegedi Paprika (SZEPA)
- Termék Fajta
- Készétel
- Íz
- - Baromfi
- Sertés
Káposzta
Rakott káposzta - Forma
- Fém doboz
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Konzerv
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 350,1 - 500 gr
- Vonalkód
- 5998304056272