Sólet pácolt marhahússal. Hőkezeléssel tartósítva
Hozzávalók
Ivóvíz, Pácolt marhahús 23% [marhahús 85%, ivóvíz,, nitrites pácsó keverék (étkezési só, tartósítószer: nátrium fűszer-nitrit), stabilizátorok: trifoszfátok, difoszfátok, sűrítő anyag: E407a], Száraz fehérbab 15,5 % , Búzaliszt , Vöröshagyma pép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj), Napraforgó étolaj, Fűszerek, Étkezési só, Ételízesítő, Füstaroma
A termék szóját felhasználó üzemben készült.
Tápanyag-információ
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 453 kJ (107 kcal) |
Zsír: | 2,6 g |
amelyből telített zsírsavak: | 1,0 g |
Szénhidrát: | 13,0 g |
amelyből cukrok: | 1,7 g |
Fehérje: | 8,0 g |
Így: | 1,5 g |
Egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal)
A száraz fehérbab és a marhahús nem Magyarországról származik
Elkészítés:
A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a csomagoláson jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
Adatlap
- Márka
- Szegedi Paprika (SZEPA)
- Termék Fajta
- Készétel
- Íz
- - Marha
Fehérbab
Sólet - Forma
- Fém doboz
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Konzerv
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 350,1 - 500 gr
- Vonalkód
- 5998304063119