Sültkrumpli fűszersó
Összetevők
Tengeri só, Szárított fokhagyma, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Fűszerpaprika őrlemény, Őrölt feketebors
Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
energia | 456 kJ / 108 kcal |
zsír | 1,1 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
szénhidrát | 17 g |
- amelyből cukrok | 6,2 g |
fehérje | 5,1 g |
só | 59,9 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Sült burgonya
Hozzávalók:
1 kg burgonya, olaj, 2 evőkanál Lucullus Sültkrumpli fűszersó.
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony hasábokra vágjuk. Tiszta konyharuhára terítjük, a nedvességet leitatjuk róla, majd forró olajban, aranysárgára sütjük. Szűrőlapáttal papírtörölközőre szedjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk róla és még forrón megszórjuk a fűszersóval.
Felhasználási javaslat:
A készre sütött burgonyát ízlés szerint szórjuk meg fűszersóval. (Külön sózást nem igényel).
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Gyártó / forgalmazó
Ügyfélszolgálat
Szilasfood Kft.
2143 Kistarcsa
Nagytarcsai út 6.
Receptek, tippek, termékek:
www.szilasfood.hu
Adatlap
- Márka
- Lucullus
- Íz
- Burgonya
Krumpli
Sültkrumpli - Forma
- Alutasak
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Fűszerkeverék
Zöldségekhez - Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 20,1 - 50 gr
- Vonalkód
- 5997359135116