Sültkrumpli fűszersó paprikás
Összetevők
Tengeri só, Fűszerpaprika őrlemény (édes, csípős) (23%), Szárított fokhagyma, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Őrölt feketebors
Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Receptajánlat
Sült burgonya
Hozzávalók:
1 kg burgonya, olaj, 2 evőkanál Lucullus Sültkrumpli fűszersó
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony hasábokra vágjuk. Tiszta konyharuhára terítjük, a nedvességet leitatjuk róla, majd forró olajban aranysárgára sütjük.
Szűrőlapáttal papírtörölközőre szedjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk róla és még forrón megszórjuk a fűszersóval.
Felhasználási javaslat:
A készre sütött burgonyát ízlés szerint szórjuk meg fűszersóval. (Külön sózást nem igényel.)
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Gyártó / forgalmazó
Ügyfélszolgálat
Szilasfood Kft.
2143 Kistarcsa
Nagytarcsai út 6.
Receptek, tippek, termékek:
www.szilasfood.hu
Adatlap
- Márka
- Lucullus
- Íz
- Burgonya
Krumpli
Paprika
Sültkrumpli - Forma
- Alutasak
- Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
- Fűszerkeverék
Zöldségekhez - Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 20,1 - 50 gr
- Vonalkód
- 5997359135598