Bikavér
Borleírás: Tradicionális borunkat válogatott minőségű Kékfrankos, Merlot, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, valamint Kadarka és Syrah fajták házasításával készítjük. Összetett illat és zamatvilággal bíró, elegáns, ugyanakkor vibráló vörösbor, piroshúsú gyümölcsök gazdagságával, hosszú utóízzel. 15 hónapig érlelődött 85 %-ban másod, harmadtöltésű, 15 %-ban új, 500 l-es magyar és francia tölgyfahordókban
Story: A szekszárdi borvidéken termelt legmeghatározóbb kékszőlőfajták borából készített borházasítás, melynek minimum 45 %-a Kékfrankos, 5 %-a Kadarka kell hogy legyen. Készítése kb. 130-150 éves múltra tekint vissza. Először Garay János említi főnévként az 1846-ban írt Szegzárdi bordalában.
Alkohol: 13,5% vol.
Fogyasztáshoz: Félkemény sajtokkal, vadételek, sültekFogyasztási hőmérséklet: 16 - 18 ℃
Tárolás
Minőségét megőrzi: (nap/hó/év- lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig). Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Adatlap
- Márka
- Takler
- Ital Fajta
- Bikavér
- Forma
- Üveges
- Származási hely
- Magyar termék
Szekszárd - Decs - Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
- 0,5 - 1 liter / db
- Vonalkód
- 5998109720606