1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

• A természet inspirálta,

• Zsálya és kakukkfű olajjal,

• Segít visszaállítani a fogak fehérségét,

• Formulája ásványi cinket tartalmaz, a teljes körű védelemért,

• Gyengéd formulával rendelkezik

A Signal Nature Elements természetes zsálya és kakukkfű olajat tartalmaz, segít ellenállóvá tenni az ínyt és egész nap védi a fogakat a reggeli és esti fogmosás között.
A természet ihlette, 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz*
Formulája cinket tartalmaz, melynek természetes antibakteriális hatása segít védelmet nyújtani a lepedékképződés ellen akár 24 órán** keresztül.

*A termék víztartalmát is beleértve.
**Rendszeres napi kétszeri (reggel+este) fogmosás mellett.

A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

További leírás

Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm F). Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: Borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére, és ügyelj arra, hogy gyermeked fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le. Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérd ki fogorvosod vagy orvosod tanácsát.

Összetevők

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Zinc Citrate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Salvia Officinalis Oil, Thymus Zygis Oil, Limonene, CI 42051, CI 47005, Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm F)

Biztonsági figyelmeztetés

Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére, és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le.

Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát.

Tárolás:

A készítményt eredeti csomagolásban, fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.
Minőségét megőrzi (hó/év): lásd a csomagoláson.

3704

Adatlap

Márka
Signal
Íz
Gyógynövény
Kakukkfű
Zsálya
Forma
Tubus
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
50,1 - 100 ml

Megadott referenciák

ean13
8710447328088
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.