1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Termék jellemzők:
- Férfi aeroszol
- Kellemes illat
- Dual Action technológiával
- Védelem a szagok ellen
- Hosszantartó hatás
- Frissítő érzés

Márka bemutatás:
A pénteki bulik legtutibb kiegészítője, ami biztosan segít, hogy álmaid nője észrevegyen: AXE. Ha kezdeményezni kell, az AXE biztosan nem hagy cserben. Termékeink között ellenállhatatlan illatokat találsz, amik csak hozzáadnak a megjelenésedhez. A maximális vonzerőd eléréséhez próbáld ki az AXE termékeit, hogy igazán önmagad lehess.

Termékleírás:
Az Axe Africa segítségével még közelebb kerülsz a csajok meghódításához. Ráadás, hogy használatával akár 48 órán át friss maradhatsz és Dual Action technológiával segít védeni a baktériumok okozta kellemetlen szagok ellen és ellenállhatatlan illatával csábít.

Próbáld ki az Axe Africa aeroszolt!

Ha a legjobb eredményt szeretnéd elérni, akkor használd az aeroszolt zuhanyzás után, amikor a bőröd száraz és hűvös. Jól rázd fel a flakont, tartsd el a testedtől 15 centiméterre és gyorsan fújd be magad.

15 cm-ről fújja a testére.

Összetevők

Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Zinc neodecanoate, Isopropyl myristate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool

Biztonsági információk

Figyelem

FIGYELMEZTETÉS: Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja. VESZÉLY: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

3716

Adatlap

Márka
Axe
Termék Fajta
Dezodor
Illat
Friss
Forma
Deospray
Fém doboz
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
8717644013045
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.