1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Az Axe Excite Tusfürdő olyan istenien férfias, hogy csábító illatától még az angyalok is bűnbe esnek. Az AXE tusfürdők hosszantartó illatukkal segítenek megőrizni a frissességet. A bőrgyógyászatilag tesztelt 3in1 tusfürdők különleges zuhanyzási élményt adnak. Használhatod őket testre, arcra és hajra egyaránt.

Az Axe Excite tusfürdőtől garantáltan férfias illatod lesz, miközben frissítő élményt nyújt.

Csak nyomj egy kevés tusfürdőt a fürdőszivacsodra vagy a kezedre, majd gyengéden kend szét az egész testeden, mielőtt lemosnád vízzel.

A pénteki bulik legtutibb kiegészítője, ami biztosan segít, hogy álmaid nője észrevegyen: AXE. Ha kezdeményezni kell, az AXE biztosan nem hagy cserben. Termékeink között ellenállhatatlan illatokat találsz, amik csak hozzáadnak a megjelenésedhez. A maximális vonzerőd eléréséhez próbáld ki az AXE termékeit, hogy igazán önmagad lehess.

Összetevők

Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfum, Sodium benzoate, Citric acid, PPG-6, Lactic acid, Disodium EDTA, Saccharide isomerate, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090

Biztonsági Információk:

FIGYELMEZTETÉS: Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább.  Csak az utasításoknak megfelelően használja.  Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:

Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °Chőmérsékletet meghaladó hő.

3885

Adatlap

Márka
Axe
Termék Fajta
Tusfürdő
Illat
Friss
Forma
Műanyag Palack
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
8710447276587
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.