1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

A Dove Pink krémszappan gyengéd a bőrhöz, kíméletes tisztító összetevőket tartalmaz, hogy megadja bőrödnek a megérdemelt törődést. Ha puha, sima és ragyogó bőrt szeretnél, válaszd a Dove szépségápoló krémszappant.
A gyönyörű bőr titka a hidratálás, és nincs olyan szappan, ami jobban hidratálna, mint a Dove. Hiszen a Dove nem csak egy szappan, hanem szépségápoló krémszappan. A Dove Pink krémszappan segít megőrizni bőröd természetes nedvességtartalmát, hogy bőröd gyönyörűen ragyogó legyen. A Dove ¼ rész hidratáló krémet tartalmazó formulájának köszönhetően bőröd hidratálását már a zuhany alatt megkezdheted.

www.dove.com

Összetevők

Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Lauric Acid, Sodium Palmate, Aqua, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 14700, CI 17200, CI 77891

Biztonsági Információk:

FIGYELMEZTETÉS: Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább.  Csak az utasításoknak megfelelően használja.  Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:

Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °Chőmérsékletet meghaladó hő.

3927

Adatlap

Márka
Dove
Termék Fajta
Szappan
Illat
Friss
Forma
Szappan
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Hidratáló
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
50,1 - 100 g

Megadott referenciák

ean13
8720182259813
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.