1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Termékleírás:
Könnyű formulánk segít könnyen kezelhetővé varázsolni göndör hajad. Élvezd az egészséges külsejű, rugalmas, puha tapintású tincseket!

Márkaleírás:
A TRESemmé 1948-as alapítása óta egyszerű célkitűzést követ: minden nő megérdemli, hogy gyönyörű legyen, és annak is érezze magát, mintha épp egy fodrászatból lépett volna ki. Ezért a TRESemmé küldetése olyan professzionális minőségű hajápoló és hajformázó termékek fejlesztése, melyekkel egyéniségünknek megfelelő frizurát készíthetünk és professzionális szakértelmet csempészhetünk otthonunkba, minden egyes nap.

VESZÉLY:
RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL
FIGYELMEZTETÉS:
Csak az utasításoknak megfelelően használja. Ne permetezze a szem közelébe. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C hőmérsékletet meghaladó hő. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A teljes száradásig tűzveszélyes.

Készítsd elő a hajad a kedvenc TRESemmé samponoddal és hajbalzsamoddal! Jól rázd fel a flakont, és adagolj 2-3 pumpálásnyit a tenyeredbe! Vidd fel a hajhabot a nedves hajadra, és egyenletesen oszlasd el! A természetes hatású göndörség érdekében hagyd hajad levegőn megszáradni!

A legjobb eredmény érdekében használd együtt kedvenc TRESemmé samponoddal és hajbalzsamoddal!

Nézze meg a csomagoláson a legfrissebb információkat, összetevőlistát, mert azok változhatnak

Hajmosás után rázza fel a flakont és adagoljon 2-3 nyomásnyit tenyerébe. Vigye fel a habot nedves hajra, majd egyenletesen oszlassa el. A természetes hatás érdekében hagyja levegőn megszáradni.

Összetevők

Aqua, Butane, Isobutane, Polyquaternium-4, Propane, Propylene glycol, Parfum, Sodium benzoate, Vinyl caprolactam/VP/dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, Silicone quaternium-16, Polysorbate 20, Citric acid, Cocamidopropyl betaine, Trideceth-9, Disodium EDTA, PEG-40 hydrogenated castor oil, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Sodium chloride, Phenoxyethanol, Iodopropynyl butylcarbamate, Cocos nucifera oil, Opuntia ficus-indica extract, Coumarin, Linalool

Biztonsági Információk:

Figyelmeztetés: Kerülje a szembe jutást! Irritációt okozhat. Ha szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel!

VESZÉLY FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES AEROSZOL FIGYELMEZTETÉS: Csak az utasításoknak megfelelően használja. Ne permetezze a szem közelébe. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A teljes száradásig tűzveszélyes.

Tárolás:

Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °Chőmérsékletet meghaladó hő.

4217

Adatlap

Márka
TRESemmé
Termék Fajta
Hajhab
Forma
Fém Palack
Spray
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Göndör Hajra
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
8717163639573
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.