1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Termék jellemzők:
- Extra erős tartást biztosít
- A sima és könnyen kezelhető hajért
- Ragacsos termékmaradványok nélkül

Termékleírás:
Egész napos tartásra és sima hajra vágysz? A TRESemmé Extra erős tartást adó hajlakkal most mindkettőt elérheted. Professzionális minőségű hajlakkunk segít, hogy hajad sima, könnyen kezelhető legyen, miközben segít, hogy egész nap megőrizhesd a frizurád. Nem hagy ragacsos termékmaradványokat hajszálaidon. Élvezd tartós frizurádat! Nézze meg a csomagoláson a legfrissebb információkat, összetevőlistát, mert azok változhatnak

Márkaleírás:
TRESemmé: professzionális minőségű hajápolás, több, mint 70 éve. A NEW YORK FASHION WEEK hivatalos támogatója már 23 szezon óta. A TRESemmé 1948-as alapítása óta egyszerű célkitűzést követ: minden nő megérdemli, hogy gyönyörű legyen, és annak is érezze magát, mintha épp egy fodrászatból lépett volna ki. Ezért a TRESemmé küldetése olyan professzionális minőségű hajápoló és hajformázó termékek fejlesztése, melyekkel egyéniségünknek megfelelő frizurát készíthetünk és professzionális szakértelmet csempészhetünk otthonunkba, minden egyes nap.

RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL.
Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Csak az utasításoknak megfelelően használja. Ne permetezze a szem közelébe. Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A teljes száradásig tűzveszélyes.

Használat előtt alaposan rázd fel a flakont!
Fújd be egyenletesen hajad, 20-30 cm távolságra tartva a hajtól.
Az erősebb tartás érdekében fújj hajadra egy extra réteget.

A legjobb eredmény érdekében használd együtt kedvenc TRESemmé termékeiddel!

Nézze meg a csomagoláson a legfrissebb információkat, összetevőlistát, mert azok változhatnak.

Használati utasítás:
A flakont alaposan rázza fel használat előtt, 20-30 cm távolságból fújja egyenletesen hajára.

Összetevők

Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminomethyl propanol, Parfum, PEG-12 dimethicone, Aqua, PPG-12 dimethicone, Amyl cinnamal, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Biztonsági Információk:

Figyelmeztetés: Kerülje a szembe jutást! Irritációt okozhat. Ha szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel!

VESZÉLY: RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. FIGYELMEZTETÉS: Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Csak az utasításoknak megfelelően használja. Ne permetezze a szem közelébe. Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A teljes száradásig tűzveszélyes.

Tárolás:

Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °Chőmérsékletet meghaladó hő.

4219

Adatlap

Márka
TRESemmé
Termék Fajta
Hajlakk
Forma
Fém Palack
Spray
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Erős
Extra
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
5012254068151
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.