Vöröshagymakrém
A vöröshagymakrém adagolása, tárolása rendkívül egyszerű, felhasználási lehetősége igen sokrétű. Nagy előnye, hogy olyan eljárással készül, mely segít megőrizni a friss hagyma aromáját, a háziasszonyokat pedig felmentik a hagymatisztítás és szeletelés kellemetlen feladatától.
Makói vöröshagymából
Vöröshagymakrém
Összetevők
Nyers darált vöröshagyma (82%), Étkezési só, Finomított napraforgó olaj, Módosított keményítő, Étkezési sav (citromsav), Sűrítőanyag (xantángumi), Tartósítószerek (kálium-metabiszulfit, kálium-szorbát)
Az allergén információk az összetevők között találhatók.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 454 kJ / 109 kcal |
Zsír | 4,8 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
Szénhidrát | 13 g |
amelyből cukrok | 11 g |
Rost | 0,8 g |
Fehérje | 1,5 g |
Só | 11,5 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Hazai Termék
Felhasználható minden vöröshagymát igénylő étel készítésénél. Egy evőkanál vöröshagymakrém egy közepes fej vöröshagymának felel meg. A hagyományos módon elkészített magyaros ételek ízesítésére 4 adaghoz 1 evőkanál (kb. 25 g) Vöröshagymakrém adagolását javasoljuk. Amennyiben az ételhez több sót nem ad, ez a mennyiség az egy főre vonatkozó napi só-beviteli érték 12%-át fedezi.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év) a csomagoláson (tubus, üveg, flakon) jelzett időpontig.
Felbontás után hűtve tárolandó!
Adatlap
- Márka
- Univer Magyar Ízek
- Íz
- Magyaros
hagymás - Forma
- Krém
Tubus - Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
- 100,1 - 200 g
- Vonalkód
- 5997010303106