1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Amíg a legtöbb gin gabonából készül, addig a G Vine-hoz szőlőpárlatot használnak pont úgy, ahogy a 13-ik századi Franciaországban, Belgiumban és Hollandiában a történelem első borókával ízesített szeszeinél. A Cognac régió több évszázados lepárlási hagyománnyal büszkélkedhet, az itt oly elterjedt Ugni Blanc szőlő fajta pedig savtartalma és semleges íze miatt kiválóan alkalmas lepárlásra. A szőlőt szeptemberben szüretelik, préselik, majd borrá alakítják át. Az eredményt oszlopüstökben párolják le, amely után 96,4 térfogat százalékú, semleges szőlőpárlatot nyernek. A hagyományos gin gyártásához használt gabonaszesztől eltérően, ez a szőlőpárlat simább és lágyabb, illetve nagyobb testtel rendelkezik és új ízélményt tartogat. Kitűnő alapot nyújt az ízesítésre szánt növényeknek, hogy megmutathassák valódi tiszta karakterüket.

Illat


Ízletes, édes, virágos, melengető fűszerekkel: kardamom és gyömbér.

Íz

Sima, gyengéd, kerek, füves jegyek virágos és fűszeres hatásokkal keveredve. A szőlővirág aromája az előtérben van, közvetlenül mögötte tapasztalható a boróka, a kardamom és a gyömbér.

Lecsengés

Újra visszajön a virágos íz, és hosszan kitart. Száraz, tiszta, ropogós.

Alkoholtartalom: 40%

Tárolás

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év- lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig). Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

WHISKYNET KFT
5683

Adatlap

Márka
G Vine
Íz
Boróka
Fűszeres
Gyömbér
Virágos
Forma
Üveges
Származási hely
Franciaország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
0,5 - 1 liter / db

Megadott referenciák

ean13
3700209600106
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.