BÚZAVIRÁG
Alkohol: 40%
HOL KÉSZÜL?
Tolna megye kis gyöngyszeme hamar belopta magát a szívünkbe. Györkönybe több, mint 20 éve járunk, de mindig elvarázsol. A 300 présházból álló pincefaluban nemcsak bor, hanem kitűnő párlatok is készülnek.
Itt, a györkönyi pincehegy lankáin található az üzem, ahol tapasztalt lepárlómestereink, és szakmai tanácsadónk, Márton János segítségével történik a gin készítése.
A palackozás Budafokon valósul meg, innen indul a szállítás az ország minden pontjára.
HOGYAN KÉSZÜL?
Minden gin alapja egy semleges finomszesz és a boróka. Ez a Búzavirág gin esetében sincs másképp, de a gabona mellett borpárlatot is használunk vivőalkoholként, mely nagyban hozzájárul ginünk különleges ízvilágához.
Az alapszeszben egyenként, külön – külön, meghatározott ideig áztatjuk a fűszereket, majd a legmodernebb technológiával rendelkező, 500 literes, tornyos Kothe lepárlóban újra desztilláljuk. Az eredmény egy magas alkoholtartalmú párlat, mely egyértelműen magában hordozza a fűszerek aromáját.
Végezetül megfelelő alkoholfokra hígítjuk és a Búzavirág gin esetében extra búzavirág szirmokat adunk hozzá, hogy elérjük a védjegyünknek számított világoskék színt.
Tárolás
Minőségét megőrzi: (nap/hó/év- lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig). Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Adatlap
- Márka
- Búzavirág
- Íz
- Boróka
Búza
Fűszeres - Forma
- Üveges
- Származási hely
- Magyar termék
- Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
- 0,5 - 1 liter / db
- Vonalkód
- 5999559609657