1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ!

A palackot a kezelendő felülettől kb. 20 cm távolságra tarva, a permetet célzottan a rovarok búvóhelyeire (padló- és falrések, ajtórepedések, stb.) és vonulási útjaira (szeméttároló,
mosdókagyló, mosogató, fürdőkád, WC környéke, stb.) kell porlasztani. A permetezést követően 10-15 percre hagyjuk el a helyiséget a szellőztetés előtt. Szükség esetén a kezelést ismételjük meg.
Ízeltlábúak (pl. rovarok, pókok, rákok) elleni védekezésre használt szerek.

A gyártó adatai:

McBRIDE ROSPORDEN (YPLON SA) ZI DE DIOULAN. 29140.ROSPORDEN. FRANCE. Tel.: 33 (0) 2 98 66 95 00

Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. 

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

Gyermekektől elzárva tartandó.

SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A permet belélegzése tilos. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.

Figyelmeztetés: Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Ne permetezze emberre vagy háziállatra. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Ne permetezze tapétára és a faltól és egyéb felületektől legalább egy méterre használja. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Csak jól szellőztetett helyen használható. A bőrre került permetet bő szappanos vízzel mossuk le, a szembe került készítményt azonnal, bő vízzel öblítsük ki. Túlérzékeny egyének és kisgyermekek a termék használatakor ne tartózkodjanak a helyiségben. Ne juttassuk a szert, annak fel nem használt maradékát, ill. csomagolóanyagát csatornákba, folyókba, vízfolyásokba és állóvizekbe.

Figyelmeztető H-mondatok:

H222 – Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. H229 – Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. H400 – Nagyon mérgező a vízi élővilágra. H410 – Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz

H222 – Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. H229 – Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. H410 – Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Az óvintézkedésekre vonatkozó P-mondatok: P101 – Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 – Gyermekektől elzárva tartandó. P103 – Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. P210 - Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. P211 – Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. P251 – Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. P260 – A permet belélegzése tilos. P271 – Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. P273 – Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P391 – A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. P410 + P412 – Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C hőmérsékletet meghaladó hő. P501 – A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi kommunális hulladék-kezelési előírásoknak megfelelően.

A keverék nem tartalmaz olyan különös aggodalomra okot adó anyagot (SVHC - Substances of Very High Concern) ≥ 0,1%- ban, melyeket az Európai Vegyianyag-ügynökség (ECHA) a REACH 57. cikkének megfelelően tett közzé: http://echa.europa.eu/fr/candidate-list-table.

Az elsősegély-nyújtási intézkedések ismertetése:

Általános: kétség esetén vagy amennyiben a tünetek tartósan fennállnak, forduljunk orvoshoz! Eszméletlen sérült esetén ne erőltessük a nyelést. LENYELÉS: Teendők: - Kis mennyiség lenyelése esetén (nem nagyobb, mint egy nyelésnyi mennyiség), öblítsük ki a szájat és forduljunk orvoshoz! - A sérülthöz hívjunk orvost, és mutassuk meg a címkét! - Az orvos képes csak eldönteni, hogy szükséges-e a sérült további megfigyelése vagy kórházi kezelése. - Helyezzük kényelmes testhelyzetbe a sérültet! - Ne hánytassuk a sérültet! BELÉGZÉS: Teendők: - A sérültet vigyük friss levegőre, lazítsuk meg ruházatát, és helyezzük kényelmes testhelyzetbe! - Panasz esetén forduljunk orvoshoz! BŐRREL ÉRINTKEZÉS: Teendők: - Nincs különleges utasítás. SZEMBE JUTÁS: Teendők: - Öblítsük ki a szemet vízzel a szemhéjszélek széthúzásával és a szemgolyó egyidejű mozgatásával (legalább negyed órán át)!

További információ a forgalmazó honlapján.

Tárolás

Minőségét megőrzi: eredeti csomagolásában, száraz, hűvös fénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 3 évig.

PREZENTEX KFT
4736

Adatlap

Márka
Cobra
Termék Fajta
Csótány És Hangyaírtó
Légy És Szúnyogirtó
Rovarirtószer
Forma
Fém doboz
Spray
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
350,1 - 500 ml

Megadott referenciák

ean13
3179630009848
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.