1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

TTomi Almond Milk color mosógél

Tomi Color Mandulatej folyékony mosószer színes ruhákhoz. Erőteljes formulájának köszönhetően a Tomi extra erős a foltok ellen 20°C-tól, és nagy mennyiségű szennyezett ruha számára biztosítja a ragyogó tisztaságot és frissességet már alacsony hőfokon is, energiát megtakarítva. Ki sokat mos, Tomival mos! - Extra erős a foltok ellen 20°C-tól - Hideg vízben is hatékony, energiát megtakarítva - Ragyogó tisztaság és frissesség.

Használat előtt olvasd el a használati útmutatót! A termék a megadott mennyiséget tartalmazza.

Nem alkalmas gyapjú és selyem textíliák mosására.

Összetevők

5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, szappan, foszfonátok, Enzimek, Illatanyagok, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone

Tárolás

Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Folyékony mosószer színes ruhákhoz. Figyelem. 2-metilisotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként a nemzeti előírásoknak megfelelően.

További információ a forgalmazó honlapján.

Forgalmazó:

Henkel Magyarország

12058

Adatlap

Márka
Tomi
Illat
Mandula
Szín
Színes
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
2,01 - 5 liter / db
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.