1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

MYSTIC MANGO

A TÖKÉLETES MIXER EGY EGZOTIKUS MANGÓÉLMÉNYHEZ

Ismét egy lépéssel tovább mentünk. Vagy inkább egy lépéssel előrébb! A modern bárkultúra úttörőjeként mi is szeretünk új terepeket felfedezni bárlimonádéinkkal. Az eredmény: Mystic Mango – az első mangós limonádé, amely kifejezetten a kifinomult bárkultúrához készült. Tökéletesen kiegyensúlyozott az ízletesen édes mangó és a pitanga gyümölcs egzotikus, édes-savanykás jegyeinek gyümölcsös kombinációjának köszönhetően – és mindezt tisztán természetes összetevőkkel.

A tökéletes prémium mixer olyan egzotikus élményekhez, mint a tiki italok. És éppolyan tökéletes saját szokatlan felfedezéseihez olyan sötét szellemekkel, mint a whisky, rum vagy a cachaça. Vagy tiszta sziklán – nyári ivás. Egészségére!

Márka:

Thomas Henry

A Thomas Henry egy rendkívül fiatal, 2010-ben alapult német márka, ami elsősorban azt tűzte ki célul, hogy elkészítse a világ legjobb "bitter lemon" üdítőjét. Jelenleg prémium tonik variációikat és egyéb szénsavas üdítőiket népszerűsítik a világ rengeteg pontján.

web: https://www.thomas-henry.com/

Tápérték:

Energia: 149 kJ (35 kcal)
Zsír: 0g
ebből telített: 0g
Szénhidrátok: 8,4 g
ebből cukor: 8,4 g
Fehérje: 0g
Só: 0g

Összetevők:

Víz, cukor, narancs, citrom és maracuja koncentrátumok, szén-dioxid, 0,2% mangópép koncentrátum, citromsavanyító, természetes aroma, antioxidáns aszkorbinsav, szentjánoskenyér-stabilizátor, karotin színezék. Vegán és természetesen gluténmentes.

6504

Adatlap

Márka
Thomas Henry
Ital Fajta
Szénsavas
Íz
Citrom
Mangó
Speciális Jellemzők (...mentes)
Gluténmentes
Vegán
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
0.5 liter alatt

Megadott referenciák

ean13
4260310553283
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.