1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Hatékony zsíroldó hatásának köszönhetően a Jar Extra+ mosogatószer gyorsan és könnyen elmosogatja edényeit, miközben citrusos illatával elkápráztatja az érzékeket.

A Jar Lemon minden cseppje a felé támasztott elvárásoknak megfelelő, hatékony és hosszan tartó tisztítóerővel dolgozik. Koncentrált formulájának köszönhetően azonnal eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, és ragyogóan tisztává varázsolja az edényeket. Hatékonyan elbánik az ételekből származó zsíros szennyeződések 100%-ával. A Jar Original mosogatószer-koncentrátum olyan intenzív, hogy egyetlen cseppje is elegendő: előáztatás nélkül eltávolítja a zsíros szennyeződéseket.

Adagolása: használjon pár cseppet a szennyeződés mennyiségének és típusának megfelelően.

Összetevők

Jar Citrus

15-30% Anionos Felületaktív Anyagok, 5-15% Nemionos Felületaktív Anyagok, Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol, Illatanyagok, Hexyl Cinnamal, Linalool

Jar Lemon

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok, Nemionos Felületaktív Anyagok, Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol, Illatanyagok, Limonene

Tárolás

Tárolja száraz helyen, +5°C és +40°C között és fagytól óvja. Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól számított (ld. a csomagoláson) 2 évig.

Biztonsági figyelmeztetés:

Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel.


Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz

4444

Adatlap

Márka
Jar
Illat
Citrom
Citrus
Forma
Folyadék
Műanyag Palack
Kiszerelés - Csomagolási Egység (Liter)
1 - 2 liter / db

Megadott referenciák

ean13
8006540631072
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.