1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Kényeztesse érzékeit az átlagos Ambi Pur légfrissítőkhöz képest 2x tartósabb illattal, Fedezze fel Ázsia szépségét a Thai Escape illattal, amely az egzotikus virágok páratlan illatkeverékére épül, és amelyben az orchidea illata idézi fel a természet harmóniáját és egyensúlyát, Az egyedülálló Odourclear technológia nem csupán elfedi, hanem ténylegesen meg is szünteti a rossz szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után, Pazar, könnyed és friss illatot csempész otthonába, Nem gyúlékony, természetes hajtógázzal; otthona minden helyiségébe illik, Kiváló minőségű illatanyagok széles választéka

Termék információk

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Fedezze fel Ázsia szépségét a Thai Escape illattal, amely az egzotikus virágok páratlan illatkeverékére épül, és amelyben az orchidea illata idézi fel a természet harmóniáját és egyensúlyát. Míg más légfrissítők csupán elfedik a szagokat az illatukkal, az Ambi Pur ténylegesen megszünteti ezeket, így Önt és vendégeit mindig finom illat fogadja. Az Ambi Pur aeroszolos légfrissítők nem gyúlékonyak, hajtógázuk pedig teljes mértékben természetes anyagokat tartalmaz. Épp ezért a lakás bármely helyiségében bátran használhatóak. Próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur textilillatosító és autóillatosító termékeket. Szintén próbálja ki az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítőket, hogy megszüntesse a szagokat akár 90 napon keresztül.

Összetevők

Benzisothiazolinone, Delta-Damascone

Tárolás

Tárolja száraz, hűvös, napfénytől, sugárzó hőtől védett helyen.  Minőségét megőrzi: (ld. a csomagoláson) 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az edényben túlnyomás uralkodik: Hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. FIGYELMEZTETÉS: Használja a használati útmutatónak megfelelően. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes. Tartalmaz: Benzisothiazolinone, Delta-Damascone, Linalool. Allergiás reakciót válthat ki.


Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz

4644

Adatlap

Márka
Ambi Pur
Illat
Egzotikus
Orchidea
Virág
Forma
Spray
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Illatosító
Származási hely
Lengyelország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
8001090713230
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.