1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Képzeld magad elé önmagad hatalmas, félelmetes verzióját, aki képes katonai helikoptereket megjavítani, és a legnagyobb magabiztossággal számol be a legfrissebb e-sport eseményekről! Sikerült? Akkor ez a te illatod, mellyel most felvértezheted magad! Az Old Spice Booster izzadásgátló deo spray védelmet kínál az izzadás és a rossz szagok ellen, miközben megnöveli teljesítményedet a játék közben. Dezodor a magabiztos, karakán férfiaknak, akik tudják, mitől nagyszerű az illatuk és a megjelenésük!

Összetevők

Butane, Isobutane, Propane, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Aqua, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclodextrin, Isopropyl Myristate, Disteardimonium Hectorite, Triethyl Citrate, Dimethiconol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol

Biztonsági információk

Veszély

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Kizárólag jól szellőző helyiségben használható. A keletkező gázt nem szabad belélegezni. Használja a használati utasításnak megfelelően. Ne használja sérült vagy irritált bőrön. Bőrkiütés jelentkezésekor ne használja tovább a terméket. Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

3849

Adatlap

Márka
Old Spice
Termék Fajta
Izzadásgátló
Illat
Friss
Forma
Deospray
Származási hely
Nagy-Britannia
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
8006540219300
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.